pinkflowerss Kızlar varmı benim gibi ten rengi koyulaşan özellikle göğüslerim yani beyaz tenliydim şimdi sarı buğday tonuna döndüm resmen birazda koyulaştım geçermi doğumdan somra
aysegulmustafa pinkflowerss evet benim tenim de esmerleşti yani tek yüzüm değil vücudum komple, ayrıca koltuk altı ve genital bölgedeki kararmalardan aşırı rahatsızım o da bu dönemde oldu inşallah doğumdan sonra geçer
Nidaanur pinkflowerss ay benim göbeğim boynum resmen kapkara olmuştu. Göbeğim deki tabakanın geçmesi bir yıl sürdü. Boynundaki de azaldı. Şimdi yine hamileyim tekrar olursa diye korkuyorum 🥲
Emlly gizemm65 ayy kız ne güldüm yaa Allah da seni güldürsün. 🤣 hepimiz aynı konudan çekiyoruz galiba hormonlar tavan yapmış sapıtmış bütün vücut hatta göğüs ucu da koyulasti benim 🥹
gizemm65 Emlly ay amin canım amin gülmeye ihtiyacım var hemde çok 🤣 ama cidden ırk değiştirdim bir beden de iki farklı organ doğumdan sonra geçmezse bize mutluluklar 👩🏿🦱
fatmanurbilici Bende de genital bölgede kararma oluyor ve aşırı şekilde kaşıntı ve şişlik oldu kızlar bilgisi olan var mı acaba