hayatsu_ ayyserella kesin çözüm su yani ilaç geçirmez su su hem sık idrara gidip daha da rahatlarsınız bende öyleydim 2 gün su içtim baktım geçiyor hamilelikte günde 10 bardak ve daha fazlası içilmesi gerekiyor
Elisa0110 ayyserella değeriniz kaç çıktı acaba bende yaşadım enfeksiyon tek kullanımlık ilaç verdi doktor bide ben az su içtiğimi fark ettim ve bol su içmeye dikkat ettim şuanlık Bi sorunum yok çok şükür
ayyserella Elisa0110 bakteri (mik) 0-60 olması gereken bende 189 du, bi kaç tane daha vardı ama onlar hatırımda değil bi de bunun kadar da yüksek değildi
Elisa0110 ayyserella evet baya yüksek çıkmış bana az miktarda enfeksiyon var dedi verdiği ilaç da iyi geldi dediğim gibi bol su için sürekli tuvalete gidin öyle atarsınız ancak
ayyserella fatmaa51 sadece ayakta çok kalımca belim ağrıyordu bi de son 1 haftadır akıntım çoğalmıştı. doktor bana yanma ağrı falan oluyor mu dedi onlar hiç olmamıştı mesela,, hâlâ yok çok şükür🌸
fatmaa51 ayyserella bende de bel ağrısı oluyor ama çok şiddetli değil sarımsı bir akıntım var idrar tetkiki verdiğimde çıkmadı ama bende şüpheliyim
ayyserella fatmaa51 inşallah hiç olmaz bol su içinn🥰 benimde beyaz kokusuz akıntı geliyordu hamilelikte de oluyor diye ben hiç enfeksiyondan şüphelenmemiştim ta ki doktor idrar tahlili istediğinde ortaya çıktı🫣