cicek__ Selam, aniden gelişen el ve ayaklarda şişlik artı avuç içi ve ayak tabanında fazlaca bir kaşıntı başladı yarın doktora gideceğim ama daha önce başına böyle bir şey gelen var mı öğrenmek istedim?
Dgkfj5 cicek__ benim de ödem çok oldu kaşıntı başladı enzimlerim yükselmiş ilaç verdiler kolastez için baktılar o değer de yüksek gelmiş yarın doktora gidicem tekrar sizin de öyle olabilir bir doktora gidn
tgbb22 cicek__ benimde dediğiniz gibi ellerim ve ayaklarım bı anda şişti 36 dan sonra başladı degerlerime bakıldı bir sorun yoktu bu haftalardan sonra ödem normal demişti doktorum
Dgkfj5 cicek__ 36 haftalık doğumdan el ve ayak kaşıntısı geçiyormuş enzim yüksekliği varsa sizde de ondan yapıyor ödem önemsiz dedi hamilelikte olan şeyler sonra geçiyormuş enzim yüksekliği bebek için riski varmış geçmemesi için ilaç verildi muhtemelen erken doğum yaparlar 37 38 de
dgaon Bende ilk doğumumda ödemim bianda olmuştu ve geçmemişti ondan sonra doğurmuştum. Kaşıntı karaciğer enzim yükselmesinden olabiliyor doktora gitmelisin önemli birşey bakılması lazım. Ama şükür 37 desin az kalmış zaten inşaellah sağlıcakla kucağına alırsın
dgaon Benimde 37 de başladı kaşıntım kolestaz değilmişim hamilelikte cilt hassaslaşabiliyormuş doğumdan sonra bitiyor.