mommyyysd Sonay2014 çok silik var gibi ama artımed ise yalancı da olabiliyor Allah gönlündekini nasip etsin
zeyzey1704 Sonay2014 benımkıde bu sekılde çıktı canım daha kan vermedim yeni test de yapmadım senin beklenen adet tarihim ne
yldzata Sonay2014 bence erken gebelik testi yap canım daha net belli olur, Ama var yani çok silikte olsa belli oluyor
Sonay2014 yldzata inşallah vardır geçen ay kimyasal gebelik geçirdim hayal kırıklığına uğradım bu ay umudum var
Sonay2014 eslem2121 2 gün sonra kan vereceğim idrar testlerine güven olmuyor ama dayanamadım 1-2 gün kala kaset testte varsa çokta diye düşündüm
zeyzey1704 Sonay2014 benimde 27 28 bende de pek bişey yok yarın test yaparsak kesın sonuç alırız diye düşünüyorum
zeyzey1704 Sonay2014 insallah canım bir buçuk senedir ikinci çocuğu düşünüyoruz ama olmuyor bi kaç kez test yaptım hayalet cızgı bile çıkmıyordu bu böyle hayalet çizgi çıkınca umutlandım yarın bi daha test yapıcam hayırlısıyla
sevimlipandahii Sonay2014 bence hamileysen çıkarır ama hamile değilsen de çift çizgi çıkartıyor bende öyle oldu çünkü
smyyy95 Sonay2014 canım bende bugün artımed kaset test yaptım silik çıktı dayanamadım gittim erken gebelik aldım birazdan yapıcam inşallah ikimizde pozitifi görürüz