_kbra__kbra_ Cicek4406 peki 15 haftalarda falan doğumu düşünüyomuydun zor olur falan benm hiç aklıma gelmiyo ben hep cinsiyeti ne acaba kime benzito diye düşünüyorm
Cicek4406 _kbra__kbra_ ben de hiç düşünmedim kime benzeyecek cinsiyeti ne falan derken insanın aklına gelmiyor ama alışveriş ve hazırlık aşaması bitip işten de ayrılınca başladı benim korkularım
Fatmanur_0416 _kbra__kbra_ bende 30 haftaya kadar uçtu resmen çok hızlıydı 😅 32 +2 oldum sanki 1 yıldır hamileyim bir türlü geçmiyor bir an önce zamanı gelse doğursam da sevsem diyorum 🤭
mutlusene _kbra__kbra_ 🤣🤣 evde bazen kuş bazen aslan bazen timsah oluyor benimkisi ama benimkisi gerçekten aşırı yaramaz size iyi bordo bereler
twobabymomm _kbra__kbra_ bizde 15+4 olduk bugun yarın görüş günü inşallah cinsiyetini öğrenebilirim 🤭
_kbra__kbra_ twobabymomm bende pazartesi gidecem ama erkek büyük ihtimal benziyo demişti bende artk erkek hissediyorm
twobabymomm _kbra__kbra_ bana da kıza benziyo dedi özelde ama arkası dönüktü yarın devlete gidicem umarım söylerler 🥰