sanem34001 sln112 bişey yaparken bırak sen yapma vs denmesi olabilir. Biz yapmazsak kim yapacak mesela yada nasıl yapacak 😂
esraezerr Yucci bir tane daha doğur sen yaptırma deseydin 🙄geçen de benimki bayadır kontrolüme gelmek istiyordu götürdüm onu da doktoruma dedim ki göğsümden sıvı geliyor, o da normal ama sıkma göğsünü erken doğum riski yaratır vs falan dedi döndü doktora olur mu canım öyle şey biz hep sıktık hiçbir şey olmadı dedi 🥲 Dedim yani hadi bana diyorsun da doktora da demezsin… yani kardeşim iflah olmuyorlar artık cevap vermiyorum o olay benim için top noktaydı 😂😂
Sunshine__ sln112 Benim eşimde kendini yorma gel otur ben yaparım diyo ama sadece söylemekle kalıyor çünkü aradan 5-10 dk geçiyor işi çıkıp gidiyor 🤣🤣
busraa_k Tavsiyeye girer mi bilmiyorum ama beni en çok rahatsız eden şey şu ki hamilelik sürecimde damarlarım çatlayacak kadar kusuyorum asla midemin bulanmadığı tek bir an yok ve sürekli poşetle geziyorum iş yerinde uykumda bile kusuyorum doğru düzgün uyuyamıyor ve beslenemiyorum o sırada çocuğu olan kişiler bunlar senin en güzel günlerin tadını çıkar çocuğun olduğunda böyle rahat mutlu olamayacaksın diyorlar ki hayatımın en kötü en zor günlerini yaşarken. İnsanlar çocuğu olduğu için mutsuz ve çevrelerine mutsuzluktan negatiflikten başka bişey yaymıyorlar
Ziyangillerrr_ busraa_k Off aynılarını yaşadım öğürtüm gelirdi öğürme derlerdi öğürdüğün için kusuyorsun derlerdi içten gelen birşeye bile müdahale ederlerdi. O an onları yere yatırıp boğazlarına kadar kezzap dökmek istiyordum🥴
Gks_01 busraa_k hep mi aynılar yaa evlenirsin daha cicim ayı derler hamilesin sen doğunca gör derler bitmezzz
Ziyangillerrr_ sln112 tabak falan almak için rafa uzanırım kayınvalidem rafa uzanma bebek emzikten düşer diyor sandalyeyle al diyor fhdggdgffg İçimden haykırdım ne alakaaaa ne alakaaaaa🤣
-Basakk- Kendini yorma hamileliğim riskliydi ilk başlarda temizliğimi hep kendim yapar çeker siler süpürürdüm halada öyle hiçbir yardım yok etrafımdakilerin çok beni düşünüp önemser gibi “aman kendini yorma aman dikkat et “ ben yapmasam kim yapacak sanki gelip yardım edip bi işin ucundan tutcaklarmış gibi demeleri kafayı yemelik 😖
Hdyet -Basakk- ah Rabbim yardımcın olsun bende 17 haftada erken doğum riskim başladı doktor yatacaksın dedi kocam zaten bi iş yapmaz tek yaptığı mesai ye kalıp yemeğe gelmemek oldu 🤦🏼♀️ 10 yaşında oğlum evde 2 kedim var biz ne bulduysak onu yedik kayınvalidem karşı bloğum da gelip gidip ne olacak böyle yat yat canın sıkılır ben olsam dayanamazdım derdi annem desen ayda 1 gelir kaynanana söyle yapsınlar yanında derdi kendi de 10 dk mesafemde bide diyor doğum yapınca ben gelir kalırım sanmam annen bile olsa acımıyor haline yani kimseden hayır yok şuan 34 haftalığım çok şükür riskler bitti işimi gücümü yapıyorum allahım beni kimseye muhtaç etmesin kimse bakmaz bana doğum da nasıl olacak hiç bilmiyorum inşallah çabuk toparlanır işimi gücümü yaparım diye dua ediyorum
NilVibe sln112 Ben temizlik yapmıyorum eşim yapmıyor, eşim yapmıyor ben yapmıyorum sonra ben başlayınca gel otur ben yaparım diyor lan yapsana o zaman strese sokuyorsun beni. Tavsiye değil ama sinir bozucu bir cümle. Sonuca gelecek olursak haftada bir gün bir saatte ne yaparsa o artık 😄
dilanbarlik “Normal doğum yap” sanki benim elimdeymiş gibi. Belki bebeğin geliş şekli, vücudum müsade etmeyecek bu duruma. Sanki normal doğuranlar anne, sezaryenliler anne değil gibi bir algı yaratanlar var. Sinir bozucu 😡
BlackFish2113 dilanbarlik ayy bu da var 😡bir de benimki isteğe bağlı sezeryan yakınların haricindekilere bel fıtığım var o yüzden sezeryan diyorum geçiyorum cidden uğraşmak istemiyorum artık insanlarla
Bu0 sln112 akşam temizlik yapıp yatıcaktım eşim birşey yapma git yat sabah işten gelince ben yaparım dedi
kartanesi___ sln112 Doğumdan sonra annem yanımda olacak o benimle ve bebekle ilgilenecek demiştim çünkü kendimi en iyi en rahat annemin yanında hissederim ama kayınbabam… kaynanan sana baksın gibi muhteşem ötesi bir tavsiyede bulunmuştu🤭
Zehrailly sln112 Ay valla bence en gereksiz tavsiye çocuğum için şöyle böyle yap demeleri kafayı yiyorum. Oğlum 15 aylık ikinciye de kızıma hamileyim geçen görümcem geldi oğlumun tırnakları için aa çok kökünden kesmişsin böyle kesme hep böyle yamuk uzar diyor ben de diyorum ki ben kesmedim onlar kırılıyor bana diyor ki hayır ben görüyorum kesmişsin şöyle iki tane çarpasım geliyor 😂 kaynanam da bugün arıyor konuşuyoruz oğlumun uykusu geldi söyledik işte uykusu geldi diye aa siz onun uyku saatlerini düzenleyin diyor iyi de zaten düzgün öğlen uykusuna yatacak ?? Böyle garip garip şeyler işte sanki şimdiye kadar oğluma komşu bakmış gibi davranıyorlar 🥲
_Umayinannesi sln112 hepimizinki aynı model😄 yorma kendını bu evin neyi var dinlensene yavaş yavaş edersin kendine iş arıyorsun vs vs ama bir Allahın kuluda demez bu kadın hamile bir yardımcı olayım. Lafta herkes düşünüyor bizi. Bende deli değilim bu halimle illa temizlik edeyim demek ki evin temizliğe ihtiyacı var.
minikcivciv89 aslans aynen banada çok derler onu sanki içinde insan yaşamıyormus gibi sonuçta kimse yasamasada toz var yani o evde
demirrleydi_ sln112 ahaha bu benim eşim 😂 kim sana bu kadar yorul biliyosun bel fıtığın var yapma diyo e kim yapacak diyince kalsın öyle diyo ben hallederim yok elden ayaktan düşünce yapıyor belim tutuldu bütün işleri yaptı 😂😂
BlackFish2113 sln112 benim en sevmediğim tavsiye uyuyabilidiğin kadar uyu sonrasında uyuyamayacaksın 😵 Zaten uykularım çok bölünüyor onu geçtim uyku depolanan bir şey değil ki uykum gelince uyuyorum zaten 😂 ben gezmek istiyorum bebekle bir süre evde olacağımın farkındayım gezebildiğim kadar gezmek daha faydalı geliyor bana