sln112 Ben başlıyorum . Eşimin beni temizlik yaparken yorulduğumu gördüğünde kendini yorma herşeyi bi anda yapma zamana yay demesi . Hayır ben yardım edeyim beraber yapalım demez ama kendini yorma demesi bazen sinirlerimi tepeme çıkarıyor 😅
aslans sln112 Tavsiye değil de, ev temizliyorum dediğim zaman aman seninde evinde ne var neyini temizliyorsun demeleri aşırı sinir oluyorum. Ağızlarına çarpasim geliyor.
Havin49_ sln112 valla benim kaynanam öyle sanki kendi yapıyor sağolsun eşimyardım ediyor şuan 12 gündür yapmışım eşim 2 hergğn atıyor makine işe başladı dün tatildi evi temizledi hep sağolsun
sarilale123 sln112 haha benimki, şimdi ne acelesi var der hep hafta sonları, sırf oda yapmasın diye pazartesi salı yavaş yavaş yaparsın der 🤣🤣
alyoo sln112 Kaynanam boşver yapma dediği zaman sinir geliyo evet beni düşünüyor sağolsun ama kim yapacak benden başka bende diyorum ki evde bir hizmetlimiz yok yapacak mecbur ben yapıyorum eninde sonunda yapılacak 😂
Cicilininkini aslans yeminnn ederim bunu bende cokk cokk yasıyorumm 😅😅ve alıp viledamdaki o suyu baslarındann asagı dökesim geliyor 😆😆
minikcivciv89 aslans aynen banada çok derler onu sanki içinde insan yaşamıyormus gibi sonuçta kimse yasamasada toz var yani o evde
shdaykn alyoo ay evet ya benimkide öyle temiz evde yasamayı seviyorum temizlik koksun dagınık olmasın ev ekstra çalısıyorumda ay kızım boşver sanki yapılır diyor kim yapacaksa benden başka haha ama gezmeye gelince maşallahları var
kif @sln112 benimde eşim dün çok yoruldum diyince “sana biraz dinlen diyorum dinlenen lazım beni dedi ” ben yaparım ederim lafı lugatta yok galiba
Busranur_mnts sln112 aa bu benimki🤣🤣 bi de her zaman her yer toplu olmuyor tabi gözüne gelmesin aman 😅 yine arada yardım eder allah vsr hakkını yemiyim de yeterli olmuyor benim için
Yucci Kaynanam hamileliğimin ilk aylarında süt sağma pompası alma çok gereksiz ben almamıştım o yüzden sende alma demişti 🙄