asil15 Yazmelegi_ benim ilk günkü gibi normal incelme acaba karnin çok büyüdü ondan olabilirmi benimde büyük ama iç karnında büyük
Yazmelegi_ asil15 karnım da öyle büyük değil de mide kismim resmen boş tamamen göbeğim aşağı inmiş halde
asil15 Yazmelegi_ kız yok niye yirtilsin sana dedim ya kardeşimin yapistirmaydi resmen karnı ikiye ayrılmak üzereydi bir tarafta komple acipmisti
Yazmelegi_ asil15 nst deyim suan❤️ şimdilik sıkıntı yok nst ye bakacaklar, çok ağrın olmadığı sürece korkma dedi. 38 39 a kadar beklemeyiz 37 de felan alırız o zamana kadar bi sıkıntı olmazsa dedi
Anneoluyorumm00 Yazmelegi_ korkma kuzum Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak 🥹 iyi düşün iyi olsun canım benim Allah yardımcın olsun🤲🩷
ayysees Yazmelegi_ hayırlısıyla sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla kavuşursunuz
asil15 Yazmelegi_ ya bak gordunmu cnm sen içini ferah tut korkmadan hadi inşallah bende yarın güzel haberler alırım dua et
asil15 Yazmelegi_ evt cnm çok şükür hersey yolunda dikisler aynı bebis çok şükür hatasıyla uyumlu nst güzel cikti