adl_12 momismom2 bundan önce ki gebeliğim de 34 de sanırım İnfulanza oldum inanın ölcem sandım öyle ağır geçirdim bu kes biraz daha iyi atlattım diyebilirim
gizemli00 momismom2 cnku kızım ilk bende böyle balık gibiydi anneme dediğimde kızlar sürünür erkeklerde direk zıplar vurur demişti
merveeeehappy 42havvanur kaç haftalıksınız bende 14 üm hafif parmak ucuyla dokunma itme tarzı bişeler hissediyorum
42havvanur merveeeehappy 14+3 um. Minik cansiz bi itme gibi tekme gibi farkli bisey 😁 sık sık olmadi 2 3 gundur bikac kez hissettim baska olmadi. Gobek deliginizin asagi kisimlarinda sag yada sol yumurtalik taraflarinda olur bi gozlemle bakalim 😍 benimki solda
merveeeehappy momismom2 allah bağışlasın banada öğlen ve akşam yemeğinden sonra oluyor ayakta uyuyorum resmen😀
sarilale123 42havvanur bugün Doktor kontrolüm vardı sordum çok hafif hissedilir bu dönemde bimkaç hafta sonra daha rahat hissedersin dedi, aynı sizin dediğiniz gibi oldu
merveeeehappy momismom2 yarın devlette kontrolüm var bir soracam bakalım bişe söyleyecek mi inşallah bakar
psymom2 momismom2 benim erkek 😁 doktora da gittim batma ağrı tamamen enfeksiyon sebepli oluyormuş bir şase verdi
Baloglus bahardurum Ben doktora gittim bir problem yoktu çok şükür. Sanırım haftamızın küçük olmasından kaynaklanıyor.
42havvanur merveeeehappy yaa cok guzel bi his degil mi 😍😍😍😍 dunden bu yana daha sık hissetmeye basladim
merveeeehappy 42havvanur evet sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bende biraz daha belirgin hissetmeye başladım🥰
momismom2 merveeeehappy benziyormu dedi dha ihtimalmi veriyor net olmali bu hafta yaa 😅 Dun bi fenomen gordum 11. Haftada cinsyt partisi yapti hemde kız 🙃 14. Hftada benziyor diyorlarsa bize ayıp ediyorlar valla🤣
merveeeehappy momismom2 belki fetal dna yaptırmışlardır onlar, ben devlete gittim ilk erkeğe benziyor dedi snra özele de gittim yine bugün eşim de görmek istedi diğer doktorda çıkıntısı var erkeğe benziyor dedi ama ikiside kesin demedi😃