rabiaclkmst Kızlar 13 haftalık doktorum tahminde bulundu bide siz tahmin edin bakalım sizce cinsiyeti ne 🥰☺️☺️
ayseak_0342 rabiaclkmst  Bide benimkini tahmin edebilir misiniz ### ben niye resim ekleyemiyorum siz nasıl ekliyorsunuz
ruti kocede02 sizinle aynı gebelik tarihlerimiz. Biz fetal DNA’da erkek olduğunu öğrenmiştik bugün ultrasonda da gözüktü cinsiyeti. Sizinkinde cinsel organı göremediğim için kız diye düşündüm.
rabiaclkmst @deletedmom43191 tekrar geldim yeni bir ultrason resmi ile o zaman sırtı dönüktü yine dönük gerçi ama 🤭 tekrar tahminde bulunur musun 🌸🥰
rabiaclkmst ruti öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun tüm hamile annelerimizi bebeklerine 🥰🌸 doktor da yüksek ihtimal dedi epey baktı emin olmadan asla konuşmaz ama söyledi kız diye haftaya tekrar gidip netleştireceğiz inşallah 🥰
rabiaclkmst dgngr evet onu bende gördüm ya ama farklı bir açıdan daha baktı doktor resim almamış orda 3 çizgi vardı pipiye dair bir görüntü yoktu
deletedmom43191 rabiaclkmst bacak arası görünmeden cinsiyet söylenemez malesef pozisyonları uygun degil bebegin.