mutlusene kelebek_2 aşkım sen eczaneye erken gebelik testi de kutuyu açınca görürsün pahalı hatta onlar 50 yada 100 TL arası bazı yerlerde onda hemen çizgi beliriyor o en iyisi
kelebek_2 mutlusene Bende awox var bebem onla yapmıştım daha 3 tane var elimde ne zaman yapim bilmiyorum reglime 6 gün kaldı
gunes111 mutlusene bilmiyorum canlı daha net aslında ama böyle koyulaştırfım belki götürürsünüz kuzenim 4 yılıdır istiyor inşallah bu sefer hayal kırıklığına uğrmaaz brn var diyorum o yok diyor daha adetine varmış
2prensesannesiiii kelebek_2 son ilişkiden 10 15 gün sonra test yaparsan gebelik olup olmadığını anlarsın canım
deryadenizyildiz Canım gözükmüyor eğer adetine varsa şayet bekle ve kesinlikle şu ucuz gebelik testleriyle yapma geçen eczacı söyledi bende hamile olmama rağmen çıkmadı sonra erken gebelik testini yaptım çıktı sonra adetim geçikince emin olunca kan verdim
deryadenizyildiz Adetine iki gün kala çıkar erken gebelik testinde sabah ki ilk idrarla yap silik çıkar varsa
fdegirmencii kelebek_2 2 hafta gecikme biraz abartı olmuş cidden ben gecikmenin ilk günü kaset testte net bir şekilde gördüm diğer gün de hemen kan verdim zaten o gün 1240 civarında çıktı beta bu testte yok gibi ama siz gecikmenin ilk günü bi kaset test daha yapın eğer varsa o zaman çıkar belirtiler için de şuan çok erken yüksek ihtimal ya psikolojik ya da regl belirtisi
kelebek_2 mutlusene ay yapsammı yine çıkmazsa yada beklesemmi arada kaldım senin içinden gelen ses ne diyo sence çiçeğim ?
mutlusene kelebek_2 bence hayırlısı neyse o olsun inşallah çiçek gibi günlerin olsun inşallah çıkmazsa sa nasip herşeyin en güzeli olsun