dilos178 sedapink34 bu haftalarda genelde imkansiz diyolar ama bende hissetmistim fakat hissettigimiz sey bebek degil gaz haraketleri olabilirmis
parildayanyildiz2 sedapink34 10+2 günlüğüz bende bazen bişey hissediyorum ama bağırsak hareketi bence çok minik henüz içerde hareket ediyor ama bizim hissedeceğimiz kadar güçlü değil
pervvvvin sedapink34 ben 10+2yim hiç bir şey hissetmiyorum ilk gebeliğim benim de 😂 keşke hissetsem kaygım biraz azalır
sedapink34 parildayanyildiz2 ama gerçekten atıyor yani bilmiyorum bildiğiniz hareketli bide 3. Gebeligim
yeliz1923 sedapink34 Benim de 3. Gebelik karnımın altında hareket oöuyor ama bağırsaklar diye tahmin ediyorum 🤣🤣
aselimdurum sedapink34 bende 10+5im nadir sırt üstü uzandığımda bişeyler hissediyorum balık kayması gibi gibi ama bence bağırsak hareketi o bebiş olduğunu sanmıyorum 😅
sedapink34 aselimdurum evet bugün doktor kontrolüm vardı doktora sordum senin kalp artışın ona yansıyor felan dedi
sedapink34 aselimdurum evet bugün doktor kontrolüm vardı doktora sordum senin kalp artışın ona yansıyor felan dedi
Bykessra sedapink34 10.u haftada bebek çok çok küçük olur bence o hissettiğiniz bağırsak gaz hareketidir. Sana hissettirecek kadar hareketleri güçlü olamaz henüz daha
sedapink34 Bykessra evet bugün doktor kontrolüm vardı doktora sordum senin kalp artışın ona yansıyor felan dedi