serenss süreciniz çok zor gerçekten umarım bu hamileliğiniz sorunsuz çok güzel ilerler. İş ile ilgili insan ister istemez takıyor maalesef ve özel sektörde de öyle işten çıkaramazlar, birşey diyemezler gibi bir durum olmuyor , hiç birşey olmasa veliler şikayet ediyor öğretmene çocuklar alıştı şimdi yok diye. Özel sektörde çalışan birisi olarak söylüyorum, psikolojik olarak yönetmesi zor bir süreç. Umarım hamileliğinizde sıkıntı olmaz ama eğer bir sorun olursa da , fiziksel veya psikolojik, gerekirse tazminatlı ve karşılıklı anlaşarak işten çıkma işsizlik maaşı gibi konuları konuşun işvereninizle. Bir de alanınız uygun mu bilmiyorum ama uzaktan eğitim seçeneğini de görüşün online ders gibi. Sorun olmaz inşallah rahat geçer hamileliğiniz ama dediğin gibi bir sorun olursa da iş vereninizle alterntiflerinizi görüşün. Bir de yorumumu mazur görün belli ki işini de düşünen ve çok yıpranmış bir anne ve öğretmensiniz ama maalesef yaşadığımız ülke şartları belli. Özel sektörde kimse bakmıyor ne yaşadığına.