ase_957 4 haftalık hamıleyım adet döngüsüne bakarak bugün adet gunum 3 gün önce ogrendım hamıle oldugumu küçücük bı leke geldı ve başka gelmedı sıkıntı olur mu
aslmoms Yerleşme kanaması oluyormuş. Bende olmadı ama forumda çokça yazan var. Zaten artık kontrole gidersiniz dr bakar bir sorun yoktur inşallah
ase_957 aslmoms İnşallah oyledır çok azdır zaten bıdaha da gelmedi sureklı kontrol ediyorum teşekkür ederim
ase_957 bebegimle_ben İçin rahatladı sağolun ilk düşük oldu da bıraz korktum ama onda devam edıyordu bunda kesıldı hemen bı kere geldi
bebegimle_ben ase_957 dua et canim benimde ilk bende sabah test yaptim negatif dedi erkenmi uaptim bilmiyom pik gunum 17 18 di valla adetim 2 subat ama dikat et o leke yerlesme dir rahat ol ranim sag saglim kucagina almayi nasip etsin
bebegimle_ben ase_957 valla erken demi canim sen dpo kacti ogrendiginde hangi belirtiler vardi vucudunda canim
ase_957 bebegimle_ben İlk gun 53 ogrendım ıkı sonra tekrar kan verdım 171 e cıkmıstı bende mıde bulantısı koku hassasiyeti ve göğüslerimde sancı vardı ve çok idrraaa çıkıyordum
bebegimle_ben ase_957 bende gogus hasasiyeti 3 gundur var kasikta batma ama digerleri bende yok hayirlisi artik bu ay canim
ase_957 bebegimle_ben Stres yapma herseyın baslagıcı bu canım benim rabbım hayırlısı neyse onu versin inşallah ben 1 sene bekledım düşükten sonra olmadı tam bebeğimi kaybettiğim gün hamıle olduğumu ogrendım o yüzden canını sıkma rabbım geciktirıyorsa güzelleştiriyordur
bebegimle_ben ase_957 amin canim iyki vardir dilerim sag saglim kucagina almak nasip olur canim dua edecegim sana insallah🤲❤️
ase_957 bebegimle_ben Sağol canım benım bende senin için dua edıcem rabbım sana hayırlı bı evlat versin inşallah vardır
bebegimle_ben ase_957 Amin canim her zaman burdayim birsey olursa yardimlasiriz insallah nasip canim bu ay olmasa onumuzdeki ay insallah varsin gec olsun ama guzel olsun dedigin gibi canim❤️🤲