medelas1 Selam arkadaşlar bundan aldınız mı kullanışlı oluyor mu? Almayı düşünüyorum aslında ama sizin de fikirlerinizi merak ettim gerekli mi diye
myangelson medelas1 port bebe mi bu? Ben travel aldığım için puseti de port bebesi de var o yüzden bilmediğim için soruyorum 😅 yani bizimki küçükken icindd yatarak kullandık büyüyünce oturma şekline getirdik port bebeyi öyle kullanıyoruz
semosderler2 medelas1 bebek arabaları tüm ekipmanları ile geliyor zaten bu size ek masraf hani almaya gerek var mı deseniz bence yok yani
medelas1 myangelson ay bilmiyorum ki tam olarak ne olduğunu😅 bende travel alacağım ayrı ayrı birleştirebiliyoruz set yapıp ama bunda emin olamadım alayım diyorum bir yandan da gereksiz mi bilemiyorum
myangelson medelas1 ne olarak yazıyor bunda 😅 portbebeye benzettim tip olarak da bilemedim yeni nesil bir sürü şey çıkıyor 😂😂
3kedili2bebekli medelas1 buna hiç ihtiyacınız yok bebek arabasının kendine ait böyle parçaları var zaten ☺️
medelas1 myangelson yani ben yurt dışındayım burada Babywanne diye geçiyor yapay zekaya sordum türkçesini portbebe veya bebek taşıma yatağı diye geçiyormuş😅
medelas1 3kedili2bebekli yani içinde büyüdğkten sonra bindiği normal parçası var, puseti var sadece ilk aylarda puseti yeterli olur mu, Bir de bebek için rahat oluyor mu? Puset hem oto koltuk ayrıyetten
myangelson medelas1 normalde alacağınız arabanın bebek oturma yeri var mı bu ekstra mı alınıyor 😅 Fransız kaldım konuya 😂😂
3kedili2bebekli medelas1 evet o normal parça yeterli pusetlerde bebekler icin yapılıyor gayet güvenli ve rahatlar içiniz rahat olsun ☺️
myangelson medelas1 6 ay için gerek yok ya pusette yatıyorlar zaten 😅 ama aldıysanız da olsun güle güle kullanın inşallah 🌸
semosderler2 medelas1 valla normal bebek arabasında da gayet rahat etti kızım ama paranız varsa ve heves ettiyseniz ayrı tabi de genel itibari ile çok gerekli değil