zeynepkazgann eylusko ben devlette yapacağım kime sorsam yaparlar devlette de diyorlar ama inşallah yaparlar ben ameliyathaneye bile nasıl gidicem gerçekten bilmiyorum
eylusko zeynepkazgann Aslında ilk gebelik çok daha rahat oluyor çünkü başına ne geleceğini bilmiyorsun ..Ben çok ama çok sakin girmiştim inanılmaz rahattım ..şimdi İkincide başıma ne geleceğini bildiğim için panik yapıyorum
zeynepkazgann eylusko bende de hanik atak var ya o beni zaten mahvediyor düğnümde bile tutmuştu çok kötü olmuştum o derece böyle şeylerde zapt edemiyorum
annekiz6141 zeynepkazgann evet ya benim parmagımdan da serum yerı açmışlardı çok canım acıyordu şunu çıkarın falan dıye bagırdım o ara karnıma baskı uyguluyorlardı onlar ondan sandı galıba o ara ben bye bye saniyelik 😄😄😄🤣🤣
zeynepkazgann Yazmelegi_ spinal oldum bebek çıkana kadar vermediler 7 8 dakikada bebek çıktı sonrra sakinleştirici yaptılar
saudade078 zeynepkazgann ameliyathaneye girerken nasıl sakinleştirdiniz kendinizi bendede aynı sorun var aşırı panik oluyorum