Anneoluyorumm00 kartanesi___ Ayn bende öyleydim, sonra baktım çok zor biraz daha kendimi düşünerek karar vermek istiyorum 😁ama aklımdan şu 4 tane fikri çıkmıyor bitrulu 😂
papatyakokulugece kartanesi___ ikide elendik biz eşime takıldım bi tane daha yaşına girince dedim aman aman yok Yok istemem tövbeler olsun dedi 🤣
smglyrk melisasak35 kız ben 27 yaşındayım üçüncüye hamileyim ama doktorlar bağlamıyor yaşın küçük diyorlar özelde bi de doktorum
melisasak35 smglyrk vallaha bi şekilde bağlatmak lazım 3üde sezaryen banada günah istemiyorum yani korunduğum halde hamile kalıyorum umarım bağlarlar
kubos_ kartanesi___ 2 aylık bir anneyim 1 oğlum var. 2 çocuk isteyen biriyim hep o da ilerde çocuğum tek kalmasın bir kardeşi olsun diye. Büyük konuşmayayım ama 2. Çocuğum da erkek olursa 3.de yaparım kız olana kadar 😁😁😁😁.
0925 kartanesi___ 1 kızım var çok şükür 1 de oğlum olsa ikisinide tadariz diye düşünüyorum eşim bir daha kızımız olsun istiyor maddiyat meselesi yetememek korkutuyor ayrıca malesef
eed21 Daha ilk çocuğum o yüzden belki fikrim değişecektir. Ama hep iki kızım bir oğlum olsun isterdim. Çünkü kız kardeş başka oluyor. Kendim kalabalık bi ailede büyüdüm o yüzden şu an 3 diyorum hatta belki duruma göre dört 🙈