melisasak35 kartanesi___ teşşekür ederim bi kızım olsun çok istiyorum duanıza talibim 🌸ben yaşıma göre çocuk doğurma kapasitemi doldurdum darısı sizin başınıza inşallah 🫶🏻
kartanesi___ melisasak35 çok teşekkür ederim canım Allah sana hayırlı sağlıklı tatlı mı tatlı bir kız evlat da nasip etsin inşallah 💕
beautiful_ kartanesi___ o çok zor yaa bende ne yapacağımı bilmiyorum ama oğlumdan sonra çok şey çektiğimiz için eşimde benimle birlikte istemedi
kartanesi___ MerveNur- Evet öyle canım Allah şifa versin 💚benim eşim 5-6 diyor gülüyorum sadece🤣çocuk doğup da zorluğunu görünce o da vazgeçer belki🤭
MerveNur- kartanesi___ belli olmaz benim oğlum illallah ettiriyor ama eşim yine de hep bi tane daha böyle oğlan olsun der yani her akşam kavga etmiyorlar sanki😂😂
beautiful_ kartanesi___ oğlum çok hastalandı en zor buydu bizim için hayatımızın yarısı hastanelerde geçti eşim ünideydi o zaman tek başına kv evinde zordu
kartanesi___ MerveNur- 🤣🤣🤣bizimki kız kendine düşkün olduğunu görünce evet çok çocuktan vazgeçmeyebilir😁
MorKelebek54 kartanesi___ valla ben 3 erkek sonrasi dogan tek kizim. Keske bi ablam ya da bi kiz kardesim olsaydi diyorum yalan yok. 10 tane ablam olsaydi da 3 abim olmasaydi 😂 cok fena bi durum 😂
kartanesi___ MorKelebek54 evet ya biz 5 kız kardeşiz o kadar güzel bir duygu ki ömrümüz boyunca birbirimizin destekçisi olacağız inşallah 😍ben de o sebepten kızımın kız kardeşi de olsun isterim
MorKelebek54 kartanesi___ rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah 😊 cok guzel vallahi imrendim size🤦🏻♀️😅
mom_51 3 tane dünya güzeli kızım var şimdide oğluşa hamileyim. Evlenirkende 4-5 çocuk diyorduk eşimle şükür Allah aratmadı. Ama 4 te kalçam yeter gayri. Bağlatıp bu saatten sonra keyfime bakacam tabi 4 çocukla nasıl olacaksa 🤣🤣
kartanesi___ mom_51 Olur ya neden olmasın büyüyecekler küçük hallerini bile özleyeceksiniz tadını çıkarın😍
mom_51 kartanesi___ ben şimdiden bebek kalsalardı diyorum. İnan o zaman benim için daha kolaymış. Şimdi bide 3 ü kız evdeki savaşı görmen lazım. Genelde süs püs üzerine o savaşlar 🤣🤣
bezelyemm kartanesi___ bu devirde bu şartlarda 3 4 maşallah size . Benim bir oğlum var 8 yaşına girecek ikinci planım yoktu ama kadere de karşı gelinmiyor 8 sene sonra hayatımın şokuyla ikinciye hamile olduğumu öğrendim rabbimin bir bildiği vardır ama bana kalsa tek . İki bile bu devire çok ben annelik olarak 5 çocukta kaldırırım ama ortamın piskolojisi birde bile mafetti beni
osimdiannee kartanesi___ doğumdan önce üç dört diyordum doğumdan sonra bir tane yeter bir tane yeter diyordum ağrılardan 😂😂.
ikiprensesannesi___ kartanesi___ 5 e kadar yolu var ama riskleri de var aralarına yaş farkı koy yapabilirsin 😁iki kızım bir oğlum var hayırlısını Allâh bilir ama ben yeter istemiyorum daha fazla