anonim211 bahaarkaya 12-14 şubat arası kan testi vericem ondan önce sanırım dayanamayıp evde bir test yaparım
anonim211 28kbr 3 yumurtam oluştuğunda ikisi 18 mm biri geriden geliyordu doktor başta bir denemek istedi sonra senin sağlığın daha önemli bu ayı boş geçiyoruz dedi yani anlayacağınız her şey olabiliyor 🤷🏻♀️
anonim211 nuros_ Sezei kızlar ya bana bazen anlık regli hissi gelip gidiyor ama anlık aşılamanın 7. Günü progestan devam ediyorum sizde böyle bir şey var mı
Sezei anonim211 aşkım bende o his hiç yok göğüslerim dün çok acıdı dokunamadım ama bugün daha hafif ağrısı
Sezei nuros_ aşkımm bugün yaptım ama iğne etkisi hala devam ediyor sanırım çünkü silik çıktı ikinci çizgi gölge gibi 1 2 güne tamamen yok olur salı günüde ilk idrar testimi yaparım inşallah sen direk kan mı vericeksin
nuros_ Sezei doktorum 10. Gün kanda öğrenirsin dedi ama eşim 14. Gün yapalım diyor test bende dayanamam evde test yaparım Pazartesi bı denerim herhalde
anonim211 nuros_ 10. Gün erken değil mi zaten tutunma 8-10 gün arasıymış kanda çok yeni yükselmeye başlar diye okumuştum yani 3 çıksa negatif ama 2 gün sonra bir baktın ki 10 veya 100 olmuş gibi mesela
Sezei nuros_ benim eşimde aynısını söylüyor kuzum bekliycez mecbur ama ben iğne etkisi hala devam ediyor mu ona baktım bence hala azda olsa var 1 2 güne tamamen yok olur
Sezei Bakın hatta dün saat dört gibi yaptığım testleride atıyım biraz daha pembeydi sanki ilk yaptığımda ama soluklaşmış
nuros_ Sezei eveet canım daha silik olmuş bence pazara kadar iğne etkisi geçer gibi. Bende internetten test sipariş verdim dedim arada bir test yaparım belki 😂
anonim211 Sezei awox kullanmanı tavsiye etmem çünkü ben 2 yıldır sık sık test yaptım awox ben de hep yalancı pozitif çıkardı hemde çok netti kan negatif çıktı hep bir kaç kadında daha duymuştum
Sezei anonim211 aşkım ben hep eczaneden alıyorum aslında hiç yaşamadım çok şükür ama şöyleki awox 10 dakika sonra kuruma çıkarıyor bu kesin ve net bunu biliyorum o yüzden predictor almayı düşünüyorum salı veya çarşambada yaparım bakalım artık gerisi nasip
Sezei nuros_ aynen kuzum baya silik yani çok zor görünüyor haftasonuna tamamen geçer diye tahmin ediyorum etkisi