Eminetolga5559 Sezei Aşko aynıyız hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende dün gece verdim 72 çıktı 🥰🥰🌸
Sezei anonim211 kızlarımmmm Allah sizede nasip etsin bir an önce en kısa zamanda gerçekten bambaşka bir his şu an birşey hissedemiyorum çok şaşkınız eşim hala şaka yapıyorum sanıyor çünkü biz full odak tüp bebektik ama rabbim çok şükür ki bizi bu güzel haberle nimetlendirdi ♥️
Eminetolga5559 Sezei amin canım senin sonucu bekliyordum 3.5 senedir bizimde olmuyor ve bende 29 ocakta çatlatma yaptım hadi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🥹🥰
nuros_ Sezei anne adayı şimdi anlat bakalım aşılama öncesi ve sonrası nelere dikkat ettin tavsiyelerin nelerdir 😍😍
busraaaqq 25 Aralık 2025 de aşılama yapmıştık 14 gün sonra testim pozitif çıkmıştı hemen gidip kan testi verdim ve 251 sonuç çıkmıştı 3 hafta sonra ise ikiz olduğunu öğrendim, rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin 😍
Sezei nuros_ Hep daularımdasınız kuzum inan eşime bile bahsettim sizden onlarada çok dua ediyorum diye inanın ağlayarak istedim sizin içinde Allahım iki arkadaşımada nasip et diye
Sezei nuros_ Aşkım hiçbirşeye dikkat etmedim aşılama öncesi hatta hiç umursamadım kafama takmadım bile aşılama sonrası 2 gün hiç kalkmadım yataktan arada bir dolandım sadece daha sonrasında normal hayatıma döndüm ufak ufak iş yaptım birde ben çok yürüdüm bilmiyorum belki onun etkisidir
nuros_ Sezei canım benim amin aminn 💕 Rabbim sanada kolay güzel gebelik süreci nasip etsin tadını çıkar güzel güzel 🩷🩷
Sezei anonim211 Çok teşekkür ederim kuzum inşallah önümüzdeki ay sizin güzel haberinizi alırız Allahtan dileğim bu sizde bana çok dua edin sağlıkla ilerlesin ♥️
nuros_ anonim211 yok canım gitmedim Nisan ayında ikinci aşılamayı düşünüyorum sen başladın sanırım tekrardan 🌸
nuros_ @Sezei @anonim211 kızlar gebelik testi yaptım profilimden bi bakar mısınız çok heyecanlıyım doğru mu değil mi 🥹