rosee233 Kızlar 4+1 hamileyim dün İskender yedik Avm de bugünde börekçide etli pide yedim sıkıntı mı siz yiyor muydunuz . Bundan sonra dikkat edeceğim
cdss rosee233 ben yiyordum çok şükür bir sorun yaşamadım ama çiğ olmamasına ve güvenilir bir yer olmasın dikkat etmek gerek ,nefsimi körlicek kadar ciğer de yedim
ghostty rosee233 ben iskender, döner vs yersem etin çok iyi pişmesini söylüyorum. Gelen eti mutlaka kontrol ediyorum. İyi pişmemişse geri gönderiyorum. Herhangi bir yerde yemiyorum. Tercih ettiğimiz, hep gittiğimiz yerlerde yiyoruz sadece🤗
semauckun rosee233 merhabalar şuan 33 haftalık gebeyim doktorum yeme içme konusunda hiç kısıtlamadı bende canım ne isterse yiyorum yeri geliyo dışardan da yiyorum. Bir ara kokoreç çok yiyordum 2 3 akşamda bir yerdim. Canım isterse fast food da yiyorum geçen hafta bende avm’de iskender yedim hiçbir sıkıntı yaşamadım.
aysezgi Bu sorulara genelde yedim hiç bişi olmadı diye cevap veriliyor. Bişi olur dikkat edin diyenlere de aman canım abartıyosunuz sizdeli cevaplar geliyor. Ki bu kibar hali. Hiç hoş olmayan üsluplar görüyorum ve kendini zor tutuyorum bişi yazmamak için o üsluplara. Ben de yedim bu arada. Ama çoook çok küçük bir ihtimal de olsa risk oluyor. Ben özellikle hamburgerini çok sevdiğim bir yerden hamburger söylediğimde köftesi çiğ gelmişti ve ilk ısırığı almıştım ve yutmuştum. Özellikle döner de kırmızı kalabildiği için çok tavsiye edilmiyor. Yani dikkat etmek önemli. Bi risk oluyor ama illa bir şey olacak diye de bişi yok. Ama en son hastane çantası videosu izlerken bi hanımefendinin kanalında oğlunun çok çok hasta olduğu bir videoya denk geldim. Dışarıda çok bilindik bi zincir köftecide köfte yemişler ya salatadan ya köfteden çok hasta olmuş oğlu. Hastane sürecine denk gelmiştim. Ondan sonra ben de çok dikkat ettim. Özetle risk hiç yok değil. Çünkü bir risk olduğu için uyarıyorlar. Ama illa bir şey olacak anlamına da gelmiyor. Sadece ye canım bana bişi olmadı hamileliğim boyunca yedim ye gitsin cevaplarını aklım almıyor.
rosee233 aysezgi tabii ki haklısınız dışarıdan mecbur kalmadıkça yememek lazım etler çiğ değildi ondan emimim yine de kaygı ettim bir an . Bir kaç gündür halsizdim evde yemek yapamadım dışarıda da canım çekti yedim ama bir daha yememeye özen göstereceğim teşekkür ederim cevap için
gulo21_ Ben tavsiye etmiyorum bir defa canım tavuk dürüm yemek istedi o gün zehirlendim hamilelik biraz hassas bı dönem dikkat etmek gerekiyor
ArelinAnnesi1 gulo21_ onu evde kendim yapmama rağmen yaşadım 😅 gece sancıdan geberiyorum sandım valla istifra edince rahatladım ancak Rabbim kimseye yaşatmasın zor bi durum
-Papatya33 Ya aslında dışarıdan yemek yenmemesi öneriliyor özellikle salata ve et tarzı. Ama benm canım hep iskender istiyor hamburger pizza tavuk filan yiyemiyorum tek yiyebildigim iskender. iki üç defa yedim yalan yok bilinen bir yer aslında ama bilemiyorum da