sevimlipandahii kurkmantosuzmadonna yok tek bi üstümdeki elbiseler kaldı yok ama duş alicam üstümdeki elbiselerde de yoksa umudu yitircem😄
sevimlipandahii kurkmantosuzmadonna makinayı çektim altına falan baktım Acaba elbiselerle mi gitti diyorum kirli elbiseler falan 🤷🏻♀️ ama gitse de fizana mi gidicek sanki evin içinde 😂
kurkmantosuzmadonna sevimlipandahii ay bulunca yaz. Ben de bir şeyimi kaybedince takarım nereye gider bu diye ?
sevimlipandahii kurkmantosuzmadonna tamam Dünden beri yemin ederim hep aklımda 😂😂🤷🏻♀️bulsam rahatlasam
busraggyy Ayy çok kötü bir durum ben kısa süreli bazen gözlüğümü bulamıyorum onda bile bir aksiyon oluyor 😂 bulunca haber ver merak ettim nereden çıkacakk 😂
sevimlipandahii ikiprensesannesi___ ahaha bilemem artık Canım bu arada doğum yaptığını hiç bilmiyordum Allah analı babalı büyütsün 😍 geçenlerde aktif olamıyordum çok 🙃
ikiprensesannesi___ sevimlipandahii teşekkür ederim canım benim Allâh razı olsun inşallah Allah’ sana da en kısa zamanda hayır’lısıyla nasip etsin inşallah🥰
Herseydenbiktim sevimlipandahii Ay bilemedim ki flaş ac yada kamerayla iyice bakın askim aklıma bisi gelmiyor valla