Zuleyhacay Merhabalar. Kayseride memorialde fulya çağlı’ya gidiyorum. Kendisinden de çok ama çok memnunum. Lakin hastanenin doğum ücreti bütçemi çok zorlamakta. Ağustos ayında gerçekleşecek doğumun için ve ilk doğumum olduğu için sezaryen de normal doğum da aynı fiyat. 4950₺ ve haziran ayında fiyatların güncelleneceği söylendi. Ben de doğuma kadar fulya hanıma devam etmek istiyorum. Ama güvenebileceğim cebimi de zorlamayacak uygun bir hastane bulmam gerek. Yardımcı olur musunuz bana? Yenidoğan yoğunbakımı olan bir hastane önerir misiniz ücretiyle beraber? Şu an 5 aylığız oğlumla
DiplomaliEvHanimi Zuleyhacay kayserili esim ama bende kasimda kayseride dogum istiyom is nedeniyle erzincanda gorev yapio esim bende merak ediyorum🙄
Serpilerciyas Zuleyhacay dünyam hastanesine gidiyorum, aynur simura muayene 125 tl, doğumda 2300 ile 2500 tll , iyi bir doktor , ben memnunum.
Sevcanesme Zuleyhacay canım Erciyes’te Demet Cengiz var Doğumu galiba 2000 lira bakımı falanda iyi ilgileniyorlar yengem sezaryen doğurdu 2000 bin liraya
Zuleyhacay Serpilerciyas iyiymiş canım ama ben takipli hasta değilim dışardan gelicem mutlaka bi fiyat farkı vardır
baharayazz Zuleyhacay Kayseri Erciyes kartala gidiyorum doktorum Bihter senem Feyzioğlu çok memnunum . 35. Haftamdayım doğumuma az kaldı insallh Doğumdan da memnun kalırım . Suan normal Doğum 2500 sezaryen 2700 ama fiyatlar güncellenecekmiş güncel fiyatlar nasıl olur bilemiyorum ama 3 bini geçmez diye düşünüyorum . Değişeceksen şimdiden değiş bir doktor takibinde ol
Zuleyhacay baharayazz doktorumu sadece ücretlerden dolayı doğum için değiştircem doğuma kadar fulya hanıma gitmeyi düşünüyorum ilgisini gerçekten çok seviyorum çok nezih bi kadın