Eceguldemir DenizErdal kuzum benim 1,5 yaşında kardeşim var doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz. 4 kuzenimde kullanıyor çok çok memnunuz kesinlikle tercihini sleepyden yana yaapabilirsin bebeğim doğduğu zaman bende öyle yapılan inşallah 🥰
Misra_123 DenizErdal ben de sleepy aldım 5 paket bebek bezi 5 paket ıslak mendil 5 paket ped reklamda çıkandan 1 adet te 3lu ıslak havlu 150 tlydi geçenlerde uygun yani fiyatı da instagramdan sayfasını takip et sleepy nin indirimleri bulabilirsin
Ayseosman Xaleyeren canı ben burda markete sordum yanılmıyorsam ıcımde 40 tane var 1 numara 23 tl fıyatı nasıl bence cok uygun ikili pakete 80 tane bez 40 lıraya artı reklamda cjkan ped hedıye sleppy ultra gunlük pek hedıue
Xaleyeren Ayseosman aynen canım hem çok hesaplı birde hediyesi var ben çocuğuma kullanıyorum aşırı memnunum bimdeki a101 deki bez pişik yaptı ben sleepy alıyorum çok memnunuz
Ertugrulunannesii Ben kullanıyorum canım ne sızma yapıo nede dışardan ıslaksı bı yapısı olmuyo oğlum 11 aylık oldu çok memnun kaldım üstelik kımyasal içerik yok içwrisinde fiyat olwda uygun
Bisofiya DlstM Prima içerik olarak tehlikeli, instagramda mühendisinoğlu sayfasına bakmanızı tavsiye ederim. Birçok üründe içerik araştırması yapıyor, çok faydalı bir sayfa.
Minaresad Ben de sleepy merhaba bebek seti siparis verdim. Doguma daha 1 bucuk ay var. Bozulmaz o zamana kada deyil mi? 😂😂😂Yani islak mendili falan kurumaz
dml33 Minaresad bnde aldim o paketten acmadiktan sonra kurumaz islak mendil sonicta marketlerde aylarca yillarca bekliyo 😊
2cocukannesiiii Minaresad bende sipariş verdim ve doğumuma 7 ay var hiç bir şey olmaz Allahın izniyle 😃😍
DlstM Bisofiya neden zararlıymış ki herks çok memnun cnm öneriyolar Allah Allah çok şaşırdm bn kullanmıyorm instagram
Misra_123 DlstM hem pahalı hem içinde petrol bilmemnesi varmış isim yapmış bi ürün sadece pahalı diye kaliteli sanılıyor yani
Dimple23 Sleepy alacaktım bende ama yenidoğanda göbek oyuntusu yokmuş o yüzden ilk paketi molfix alıcam belki daha sonra yine sleepy alırım
Haticealasahin BaharAytekin gobek oyuntulu yaziyorda yok gibi bisey katlayarak kullandim dusene kadar bende
Dimple23 BaharAytekin Minaresad Burda alan bi bayan yok yazmıştı ondan bende öyle karar vermiştim iyi oldu bunu öğrendiğim