Siyahbeyaz_ gunes111 prodoctor marka en iyisi bence ya 9 kala çıkarmıştı değerim 10 falandı. Tabi değerim düştü o ayrı
buketdeniz19 gunes111 ben 4 gün kala yapmıştım canım erken gebelik testi kaset testler biraz geç algılıyor beta yükselince çıkartıyor
buketdeniz19 gunes111 adetime 2 gün kala yaptım awox net çizgi çıkartırken nimo çok silik çıkartıyordu bazı testlerin beta hcg yi algılaması geç oluyor bence nimoda onlardan birisi adet günü yaptığımda net çıkartmıştı sadece diğerlerinde çok silikti canım
Selim_Alparslan gunes111 Tamam zaten Prodoctor erken gebelik testi 7 10 gün öncesine kadar gösteriyor.
Selim_Alparslan gunes111 Ben regl gecikmesi taraftarıyım her zaman çünkü öncesinde surekli test yapmak insanı yıpratıyor.
gunes111 Selim_Alparslan canım aslında siz değeriniz 10 ile öğrenmişsiniz ben benzer birşey yaşadım ben adeten 6 gün öncesi değerim 19 çıktı 2 gün sonra adete 4 gün kala 43 çıktı adete iki gün kala 20 düştü adet günüm 19 öyle düştü aslında siz öğrendiniz zaman düşük yapıyordunuz