Esoc vanilya_kokusu_ yani iki hafta önce normal doğum dedi doktorum . Değişir mi bilemicem. İnşallah değişmez sezeryan olmak istemiyorum.
Rmeysa_01 -Basakk- Amin bir nefeste doğurun inşallah nişan geldiğinde his mi ettiniz yoksa gördünüz mü ben ya gelmişse görmemişsem diye düşünüyorum ilk gebeliğim rahmimden topuğuma kadar ağrı atıyor bide nişan geldiği gibi hastaneye gitmesek sorun olur mu
-Basakk- Rmeysa_01 nişan geldiği gibi gitmeyebilirsin çok kanaman olmadığı müddetçe acillik değil ben bugün gittim geri gönderdi doktorum 😂 çatı muayenesi yaptı açılmam yok nst ufak sancı çıktı bu hafta tüm tuşlara basıcam artık gelmesi için
Rmeysa_01 anonim51 kilosu yeterliyse 37den sonrası sorun olmuyormuş benimde 35+4 aynı risk var ama 37yi atlatayım yeter diyorum 😄
cicekligunler2332 vanilya_kokusu_ evet yeniyim keseyi haftaya gorecegim heyecanliyim agrilarim da var 🥹
vanilya_kokusu_ cicekligunler2332 o ağrılar normal bende de çok oldu bebek yerleşiyor güzel haberler alırsın inşallah 🫶🏻🙏🏻
cicekligunler2332 tuba_grz canim sende nasil belirtiler var simdi sende uzaninca fln agrilarin varmi kasiklarinda Ben 5+0 im haftaya cagirdi doktor beni
Rmeysa_01 vanilya_kokusu_ 35+4 haftalık olduk bebiş çok aşağıda doktor 4 haftadır heran olabilir sancılar çok sık diyor ama bizim minik kız bizimle oyun oynuyo gibi 😅 37ye girip direk doğurmak istiyorum hem dayanacak gücüm kalmadı erken olsada olsun diyorum hemde küveze alınır diye korkuyorum
vanilya_kokusu_ Rmeysa_01 benimde hareketleri afedersin genital bölgem de hisediyorum 😂ya 25 haftalık Ken başladı bu durjm bide erken doğum riskim var oda korkutuyr beni kilosu solunumu vs iyiyse kuvoze gitmez inşallah
erkekannesi1_ vanilya_kokusu_ yarın 36 haftalık olacağız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥳❤️