aybike2212 vanilya_kokusu_ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 20+6 dayım biran önce zaman geçsin istiyorum 🙂
vanilya_kokusu_ aybike2212 bende geçip bitsin istiyorum artik ya😫sırt.agrisi kaygılar.stres doğum korkusu bitmiyor düşündükce kalbim pır pır atıyor
lovely35 vanilya_kokusu_ ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 40+0 gelmişti bunu da öyle gelir diye düşünmüştüm bakalım bekliyoruz hala.
mizgin0709 vanilya_kokusu_ 2 yas 9 aylik bi bebegim var nasil uyumm 🥰🥰 o uyursa bende hemen firsati degerlendiriyodum tabi ama zor oluyor
aybike2212 vanilya_kokusu_ benim karnım çok sertleşiyor sanki içinden yırtılıyor gibi doğum korkum yok çok şükür ssvd istiyorum rabbim nasip etsin inşallah 🙂
vanilya_kokusu_ gamze6p benimde çok aşağıda hareket ediyor ayağı çıkacak sanki heran ordan erken doğum riskim var diye korkuyorum
duygumfoca vanilya_kokusu_ 32 haftalık olduk bugün 🙏🏻 sezeryan olacağım 46 günümüz kaldı tek dileğim sağ Salim sağlıkla kucağıma almak yavrumu 🙏🏻normal doğum pozisyonuna dönmüş artık oğlum geceleri uyuyamıyorum artık 🙈
vanilya_kokusu_ duygumfoca haftalarimiz çok yakın insallah selametle gelirler bebiş ler😍bende gece uykusu 00000 sağa sola dönerken göbeğim çok acıyor ☹️
gamzw vanilya_kokusu_ aynıyız bende bugün 31 haftalık oldum yarın kontrolüm var doğumu konuşucam doktorumla eğer bir sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
vanilya_kokusu_ gamzw bende bu sefer gidince konuşacam devlet hastanesi artık kim orda nöbetçi doktor olsa o.yapiyormuş ameliyatı ama ben kendi doktorum istiyorum ya bide benim bayramdan 5 gün önceye denk geliyor sanırım 😂
duygumfoca vanilya_kokusu_ evet yakınız ☺️mideme tekmeler yiyorum 🙈canı sağolsun kuzularımızın 🙏🏻her gün oksapar iğne de vuruyorum kendime doğuma kadar vurucam
gamzw vanilya_kokusu_ bende devlet hastanesine gidiyorum ama sezaryeni kendi doktorunuzu isterseniz yapıyo diye biliyorum bende de uygulamaya göre 30 mart yazıyo doğum tarihi ama bakalım ben martın ortasında doğurucam gibi hissediyorum 😊