asenazeynep bsrbrkysr184_ Ya hahahaha gerçekten doğru, bebişlerin bile şimdiden ruh hali var gibi onlara göre hareket ediyoruz😂😂
Nazlii59 34+4 olduk oğluşun acelesi var gibi bu ara normal doğum istiyoruz hayırlısıyla 🩵 hepsi sağlıkla gelsin miniklerin
gizemsennn 29 haftalık olduk aşırı burnum tıkanıyor iliadin kullanıyorum o da daha çok tıkıyormuş ne olacak bilmiyorum doğuma kadar dayanabilirim inşallah geçmezse diye çok korkuyorum 🥹
Ezgiiiisss vanilya_kokusu_ 16+2 🥹 daha yolun başındayızz bizz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah😘
Anasinincani babygirl02 bende 38+2 yim bende de hic belirti yok içimde surekli hereket eden bisry var egilip kalkmak o kadar zor ki
1anneninsesi vanilya_kokusu_ 37+6, sancı yok birşey yok. Beklemedeyim. Doğuma 15 gün kaldı görünüyor. 🐣💙
vanilya_kokusu_ Semao98 evet progestan kulaniyrum evet yatıyorum ama sürekli değil 2 buçuk yaşında bir kızım daha var onunla da ilgilenmek zorundayim 😞
Semao98 vanilya_kokusu_ olsun ilaç onu koruyordur öyle düşün hep konuş onunla gerçekten etki ediyor. Allahın izniyle geçicek bende 35 haftalık oldum bugun zaman geçmiyor gibi geliyor ama kontrolde güzel haberler alınca rahatlıyorsun. İnşallah yarın güzel haberler alıcaksın 🙏🤍