eminecol egeemomms bende sürekli mide bulantısı yaşıyorum bulantı ilacı içmeme rağmen ve arada kusuyorum bir de fazlasıyla uyku hali var 🥹
egeemomms eminecol ay yok çok şükür o kadar değilim ya🥹 ilk gebeliğimde de hiç olmamıştı bunda da olmaz inşallah 🫠
sanem34001 amacgurbetmucizemiz hamilelik boyunca decsvşt kullandım. Kabızlık etkisi ilaçtan dolayı görmedim.
Fizikcifizik vanilya_kokusu_ ben 10 haftalik zannediyordum bu hafta cok büyümüş 11 hafta cikti ultrasonda. 1 hafta önde gitmiş.
aselsura vanilya_kokusu_ sizinle aynıyız bizde bugün 31 olduk😍benimde sezeryan ama net günüm belli değil sağlıkla kavuşuruz inşallah
asenazeynep bsrbrkysr184_ Ya hahahaha gerçekten doğru, bebişlerin bile şimdiden ruh hali var gibi onlara göre hareket ediyoruz😂😂
-Basakk- Rmeysa_01 nişan geldiği gibi gitmeyebilirsin çok kanaman olmadığı müddetçe acillik değil ben bugün gittim geri gönderdi doktorum 😂 çatı muayenesi yaptı açılmam yok nst ufak sancı çıktı bu hafta tüm tuşlara basıcam artık gelmesi için
Rmeysa_01 -Basakk- yaa bnde nişan geldiği gibi doğmak zorunda sanıyodum iyi ki gördüm yorumunuzu sağlıkla gelsin inşallah minnoş
busraa_k 15.haftam bitiyor ama mide bulantım asla bitmiyor her gün en az 2 kusma ve aralıksız mide bulantısı. Umudumu kaybettim doğuma kadar kusacağım sanırım.
fatmanurbilici Ben 22+6 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah hayırlısı ile sizlere bi sorum olacaktı da erkek bebekler kaçıncı haftada doğuyor
HayalD fatmanurbilici ilk bebisimde sancım yoktu oğlumda 40+1 de gittim kendim .zamanı gelmiş suyunda azalmış dedi sıfır sancıyla girdim doğuma.
elifin_ vanilya_kokusu_ 15+3 üz o haftalar Bana o kadar uzak geliyor ki kolaylıkla, sağlıkla,afiyetle görürüm inşallah