Gizemyunusduman Hanımlar son 3 gündür sürekli burnum kanıyor. Öyle şakır şakır bir kanama değil ama sanki burnum akıyo gibi bir kanama oluyor. Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı acaba ? Bu arada 28 haftalık hamileyim
denizannee Gizemyunusduman bende yaşıyorum aynı sorunu 1 haftadır damar şeklinde çok minik oluyor. 17 haftalığım bende. Normal diyorlar ama 🤷🏼♀️
Deletedmom6373 Gizemyunusduman bende 24 haftalik gebeyim burun kanamasi benim en başından beri oluyor bebege hicbir sakincasi yokmus doktoruma sordum korkulacak bir durum değil sizde sorun isterseniz doktorunuza
BMA Gizemyunusduman 1 kez oldu dr söyledim hamileyken burundaki damarlar inceliyormus ve hafif kurulukta ve dokunmada kanama oluyor dedi brnim dr böyle söyledi normal biseymis yani ama ssn yinede doktoruna basvur canim icin rahat eder
Umudum80 Benimde özellikle geceleri burnum kanıyor hamilelikte kan basıncı yukselsiginden kaniyormus doktor kanaması iyi dedi kanamazsa tansiyonun yükselir dedi ugrasmamani tavsiye ederim ben dayanamadım uğraştım şimdi burnumun içinde et büyüdü doğumdan sonra geçermiş
Gizemyunusduman Umudum80 benim burnum akıyo gibi geliyor bi siliyorum bakıyorum peçete de kan var akıyo gibi geldiğinde peçeteyle siliyorum sadece onun dışında hiç uğraşmıyorum