holamerf00 Ay bi yerle görüştüm de 5.400₺ dediler çok şaşırdım genel fiyatlar böyle mi konudan çok mu uzak kalmışımnsjdjd
Elatalay holamerf00 yani fiyatlar bu civarda canım.devlete randevu olusturabilirsin.kadin dogumcu yesil alan acsin 3 ay icinde devlete randevu alabilirsin
rozcans holamerf00 2023 yazında altan cebeci’ye 2.5 bine yaptırmıştım. şöyle bakınca normal gibi görünüyor
holamerf00 Elatalay ay devlette ilk kızımda dediler ki bizim makinelerimiz iyi değil bu yakada bi tane bakan hast vardı bi de 10 dk da kısaca üstün körü bakıp göndermişti dnfmfm bilmiyorum yine aynı mıdır
holamerf00 babyou çok iyi bir yer ben ilk kızımda gitmiştim oradam biliyorum Mahmut Güngör yazın çıkıyor
Elatalay holamerf00 ben incirlide mahmut güngöre gittm özel ama 1 saat inceledi diyati 5800 dü.gecen hafta bi sıkınti yasadm bebekle ilgili asistanina danistm hemen doktor cagirdi beni cuma gunu ucretsiz tekrar 1 saat muayene etti beni
babyou holamerf00 yorumları da iyiymiş bi gideyim şehir hastanesine randevu almıştım ama eşimde girsin istiyorum özele gitsem mi diyordum isabet oldu bence çok uygun sizde değerlendirin
holamerf00 babyou evet ben de randevu aldım 16 şubata nasipse bakalımmumarım sağlıklıdır her şey yolundadır her birimizinki 🫶🏻
Elatalay holamerf00 aynen bende eski hastasiyim nakit 5400 gibi bisey verdik ama 5800 de olsa degerdi tekrar kontrole cagirdi cok ilgili
holamerf00 Elatalay ilkinde de baya bakmıştı dediğiniz gibi memnun kalınca insanın aklında da kalıyor bakalım zaten yorumlarda bile yazmışlar göremediği bi şey olunca tekrar çağırıyor vs diye herhsngi bi sıkıntıda da çağırıyormuş ne güzel bir şey
Elatalay holamerf00 ilk 2022 de gitmistm kizim.icin.oglumada 20. Haftasinda gittim.28 de bacak boyu kisa denilince yazdm.asistana once wsatsaptan doktor cevap verdi sonra bi sabah aradilar gelin tekrar bakalm dediler
holamerf00 rem2601 kendi polikıliniği Mahmut Güngör yazınca çıkıyor bakırköy de yeri valla henüz güncellemedik dedi bana ama geçen ay aradım