holamerf00 begmablaoldu https://welcomebaby.com.tr/blogs/anne-ve-bebek/cin-takvimine-gore-bebek-cinsiyeti-hesaplama?srsltid=AfmBOorzUKXC7k5Z8_QKCwf6WScxgGk4aHY1dv1bXxclCyNmv6iaSlwK Son adet tarihi kendi dg tarihinizi yazın ikisini de bildi valla
begmablaoldu Fotoğrafı paylaşabilmiş olmama hala inanamıyorum 🤦♀️ bir saat uğraştım nerdeyse. Anlayan anneler yorum yaparsanız sevinirim forum da okuyordum hep bilenler oluyor diye. 9+5 hamileyim
orhismommmmmm begmablaoldu 12 den önce çok anlaşılmıyor ama keseye bakınmamız görünüyor oglumunkine benzemıyor
begmablaoldu orhismommmmmm teşekkür ederim kan sonucuna geç gideceğim o zaman soracağım cinsiyeti doktora.
orhismommmmmm begmablaoldu ay valla bana 14 e kadar hem devlete hem özele gittim kız dediler kıza benzıyo dediler. 18 de netleşti erkekmiş😂😂 ben şok
begmablaoldu orhismommmmmm bana da ilk bebeğim de erkeğe benziyor dediler sonra 5 aylıkken özel kız dedi net bir şekilde insan çok merak ediyor ya
holamerf00 Kızımın kesesi böyleydi oğlumunki yuvarlak ikisini de bu arada çin takvimi bildi siz de oraya bakın öutlaka gebe kalınan ay eşittir cinsiyet diye çıkıyor
holamerf00 begmablaoldu ay benim Benzetmeme bakmayın kese şekli çok da bence belli etmiyor ya chat e sormuştum çünkü bazı şeyler erkek bazı şeyler kıza benzer demişti ama benimkiler de hep çin takvimi tuttu ya bakalım sizinki de tutacak mı
begmablaoldu holamerf00 Ahahhahaha chatin beynini yaktım önce kız yazdı sonra da erkek yazdı attığımda.
holamerf00 begmablaoldu zaten 12 haftaya az kalmışsınız ben ist deyim 11 artı 5 de eray balcan var ona gittim bağcılarda o hemen gördü sonra 15. Hafta devlete gittim orada söylediler öğrenirsiniz yakında bence
begmablaoldu holamerf00 kan sonucuma geç gideceğim ki biraz daha büyüsün bebiş gittiğimde öğreneceğimi düşünüyorum zaten erkekse hemen belli oluyor kız tam göstermiyor ilk yavrum kız doğdu göstermiyordu hep erkek olabilir diyorlardı
begmablaoldu @elomomy sanırım sizin tahminler doğru çıkıyordu siz de bir tahmin yürütürseniz sevinirim