MadameTussauds myangelson Oyy basin sagolsun bacim Rabbim birdaha yasatmasin cennet kusun seni bekliyor desene 🥹
htc5858 Selim_Alparslan 3 oğlum var Yiğit EmirAli Yaman, inşlh bu kız olacak, Gülce🩷 koyacağız ona da az kaldı son 33 gün belki daha az 🥹
vanilya_kokusu_ levye_ çok teşekkür ederim canım çok uğraştım bende babası da sabırla ona en güzel huyları öğretmeye çalışıyoruz çok şükür şimdi doğacak kızıma örnek olacak çünkü 🥹🙏🏻🫶🏻♥️😘Aminn inşallah sizinde darısı başıniza🫶🏻🫶🏻
bongomi iremc7 yaa az kalmış seninde 🥹🤍 bende 35+4 oldum nasipse 14 şubat kavuşuyoruz inşallah allah kolaylıkla doğurmanı nasip etsin sağlıkla kavuşursun inşallah
burcugl rumeysa1205 bnde miray düşünüyorum ama bazı yerlerde anlamı ay gibi ışık saçan bey diye geçiyor kararsız kaldım
rumeysa1205 burcugl evet onu duydum benim de kafam karıştı ama baya araştırdım bunu, yani mir ve ay birleştiğinde öyle bir anlam ortaya çıkmıyormuş bey anlamı ortadan kalkıyormuş zaten hep kız ismi olarak kullanılıyor araştırdıktan sonra içime sindi
kizmizimavi Oztek37 hahaha görünce şok geçirdim daha dün eşim direkt olarak bu isim konusunda inanılmaz israrciydi eğer cinsiyette bir yanılma olmadıysa ismini Atlas Ege koymak istiyor ve o kadar çok istiyor ki ben de bu isme olumlu bakmaya başladım (ruyamda başka bir isim görmüştüm cunku) Aynı iki ismi yan yana görünce şaşırdım 😊 sağlıkla kucağınıza alın 💙