Selenay147 Kızlar tup bebek yumurta toplama ıslemı ıcın ılaclara basladım 8. Gunum rahım kalınlıgım 8 çıktı dusuk mu sızce
twins_ Selenay147 yumurta toplamada rahim kalınlığınızın önemi yok önemli olan yumurtalarınızın çapı ki eğer taze transfer olacaksa da 8 mm iyi yani transfer öncesi ilaçlarla birkaç günde 10 11 arası oluyor Buda transfer için yeterli aralık
mom28_ Selenay147 taze transfer mi dondurulmus mu olacak? tazeyse kalınlık belki önemli olabilir ama yumurta toplamayla alakası yok
Aycicegim Selenay147 rahim duvarı kalınlığınız transfer hazırlığında önemli henüz yumurta toplanmamış eğer taze transfer olacaksanız da estrofemin dozunu yükseltir doktorunuz
Glsm00 Ben tonla ilaca rağmen 7 yi görememiştim çok çok iyi sizin son transferim 6.1 di ikizlerimiz oldu
Selenay147 mom28_ hıc bılmıyorum kı bısey soylemedı ama rahım kalınlasmama problemım var 8 ı gecmıyor hısteroskopi oldum ona ragmen duzelmedı dıye korktum
Kayason Mrb ben dün transfer oldum rahim duvarim 7.1 diyince çok endişelendim yani doktor tutar dedi ama izlediğim videolarda pek şans vermiyorlar
anneolmayolundabiri Buse5581 kaç olmalı ki transfer için bunu doktora mı soracağız o söylüyor mu kalınlığı
Buse5581 anneolmayolundabiri evet rahim kalınlığına göre yapıyor transferi yeterli kalınlığa ulaşmışsa progesteron başlayıp 5. Günde 5. Gün embriyosu transfer ediyor
Buse5581 Selenay147 transferden 5 gün önce bu şekildeydi ama sonrasında progesteron başlattı bildiğim kadarıyla progesteron başlayınca rahim duvarı artık kalınlaşmayı bırakıyor yani transfer zamanı da bu aralıklardandır diye düşünüyorum