esdd leylaaa45 14+0 da erkek dendi bugun 16+2 tekrar gidecem bakalım bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum hayırlısı
fgormez leylaaa45 12 14 erkek 16 kız dedi 7 yaşına girecek kızım,oğlum da 28 haftalık olduk yine 16 da öğrendim öncesinde sormadım bile en azından net olsun istedim
rvydaaa leylaaa45 17 haftada kız dediler 20 de erkek dediler o günden sonra hiçbir muayenede doktor göremedi bekliyoruz
clementine16 superstar_00 devlet doktoru mu dedi özel doktoru mu acaba ultrason cihazları fark ediyor ya
clementine16 leylaaa45 benim bu hafta erkek dedi %90 birkaç güne fetal dna sonucunda netleşicek güncellerim burayı unutmazsam
elifin_ leylaaa45 11.haftadan beri erkek diyorlar 16 haftalık olduk bugün de randevum vardı %100 erkek dedi dr ama ben yinede detaylıyı bekliyorum bir şeyler almak için
yoncahan 11-12 haftalıkken erkeğe benzettiler, fetal dna sonucu kız çıktı yanlışlık olur diye çok korkuyorum
deryadenizyildiz Benim kızda 12. Haftada erkek demişlerdi 16 sonra koz olduğunu öğrendik yanılma olabiliyor yani
nursenasu27 asya8melek ilk başlarda sürekli kız dendi daha sonralar da erkeğe benziyor sanki yok bu kız çıkıtıdan belli falan diye 30 haftaya kadar böyle gittik bir kere asistan doktor bu kesin erkek dedi e bizde inanamamıştım çünkü kaç doktor kız demişti daha sonra doğum için hastane doktor değiştirdim ordaki doktorumuz da erkek dedi