3melekannesiyim su656 bende 2.de suyum geldi 4 cm le hastanye gttim şimdide bugün ara ara düzensiz sancılar geliyor inşallah doğumdur
su656 3melekannesiyim inşallah. Doğum konusu beni aşırı heyecanlandırıyor. 2 sinde de sancı bekledim ama gelmedi. Sancılarım hep hastanede oldu. İnşallah yine açılmanız olur hastaneye öyle gidersiniz. O zaman hızlı ilerliyor
su656 3melekannesiyim inşallah öyledir. Sizde biraz desteklemeye çalışın. Sıcak suyla duş alın, squat yapabilirseniz yapın. İnşallah kolay güzel bir doğumunun olur bize de haber verin
Nm43 Doktora gittiğimde 2 cm açılma vardı ama ağrıyı çok hissettim saat 10dan 15e kada daha sancı çektim 3 cm olabillmiş en fazla ve ben dayanamadım sezeryan istedim 🤷🏻♀️ çok ağladım kendimi suçlu hissettim ama hemen çıktım o kafadan bebeğim de bende sağlıklıyız
NilVibe Nm43 Allah analı babalı büyütsün, hiç öyle düşünmeyin, önemli olan ikinizinde sağlıklı olması, birlikte huzurlu sağlıklı nice güzel yıllarınız olsun ❤️ bana da o evreye gelip bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🤲
su656 3melekannesiyim dün gece değilmiş ama belki bu gecedir 😀 remix bir şarkı açıp dans et. Ben doğumdan önce ki gün dans etmiştim😀
su656 3melekannesiyim bence denemeye değer. Ben oğlumla remix bir şarkıda dans ettim. Diğer gün doğurdum😀