Pelnm aaslii34 merhaba canım yakın mı bilmiyorum ama medicana beylikdüzü ali metin celep gidebilirsin
AyEr aaslii34 canım merhaba ben avcılar anadolu hast ugras hanıma ve ozcan beye gıdıyorum cokta memnunum
Nesliardc aaslii34 esencan hastanesi levent mıhcıoğlu tavsiyem çok ilgili kuzum çok memnunum tam aradığın doktordur eminimm🤗
aaslii34 Pelnm teşekkürler canım benim doktorumu değiştiriyorum kime gidicem napıcam arada kaldım arastırma yapıyorum
Aysesare aaslii34 avcılar uzakmış biraz ben Güngören de Özel ilgi Hastanesinde Bilal Cengiz Şahbaza gidiyorum aşırı ilgili ve bilgili doktordur
aaslii34 AyEr Tamam canım benim bana çok yakın araştırayım doktorları eğer olursa oraya giderim teşekkür ederim ☺️
aaslii34 Pelnm verilen doktor isimlerini tek tek internetten araştırıcam bakalım duruma göre inşaAllah iyi bi doktorlar karşılasırım
AyEr aaslii34 ıkılı yaptırdım yuzde 20 ındrımlı halıyle 300 ıkılı test bı de 85 lıra muayene ucretı odedım canım ama cok guzel baktılar uclu test gerek gormedı doktorumuz