kbratdr kaçıncı haftada doktorunuz gün verdi acaba doğum için? ben 32. haftadayım ama bebek 2 hafta önde yani 34 haftada. sağlık ocağındaki hemşire bebeğe göre de doğum erken olabilir dedi. böyle bişey yaşayan var mı? doktor neye göre gün verecek
Papatya05_ kbratdr canım 2 hafta öndeydik 35. Haftada gittim bir hafta öndeyiz sezaryen oldum zaten ilkini Buda öyle olacak ona rağmen 39+2 yi verdi doktorum sezaryen günü için
Papatya05_ kbratdr şöyle olabilir suyunuz fazlaysa ne bileyim farklı bi durumda bebek erken gelmek isterse o zaman erken alır ama bebeğin gelişimi önde diye 2 hafta önceden almıyor çoğu doktor çünkü ne kadar çok anne karnı o kadar iyi onlar için
MerveLeo kbratdr benim bebeğim tam haftasında hatta 3200 falan doğacak büyük ihtimalle. 38+2 yani yarın alınacak. 2. Sezaryen
Cinarsaitinannesi kbratdr Benim bebek haftasıyla uyumlu ama 3. Sezaryen olacak 39+2 ye gün verdi doktorum
zeyka Sezaryeni 39+3e gün vermişti doktorum zorla 38+5 e aldım ailemin gelme durumu vs için. Herhangi doğum belirtim yoktu 4500 doğdu bebek hep 3-4 hafta ilerden gidiyordu. Önemli olan sat ultrason değil.
Papatya05_ kbratdr benim 30. Haftada iki hafta öndeydi şeker takibi yapıp diyete başladık direk çok şükür diyetle yükselmiyor 35. Haftada kontrole gittim 1 hafta öndeydi suyu fazlaydı normal olmuş doktor böule devam dedi 39+2 de sezaryene alacak işte öyle konuştuk erken gelmek istemezse 18 Şubat şuan 36. Haftadayım 3 haftam kaldı sağlıkla gelsinlerde gerisi boş siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alın
ebru_s97 Cinarsaitinannesi merhaba benimde kısmet olursa 2, sezaryen olacak çok korkuyorum nasıl olacak iki doğum arasında 2.5 yıl olacak iyileşmesi daha mı zor çok geriliyorum sizin nasıl olmuştu 😔
byzkhn kbratdr benimde ikinci sezeryan 39 a gün verdi önden gidiyor üç hafta bende 38 gibi olur diye düşünüyordum ama 39 dediler
Daisyy000 kbratdr Bebek 2 hafta önde görünüyordu.Doktorum normalde 39u bekleriz demişti ,37+3te gün verdi 38+3te sezaryen oldum
QueenBahar_ kbratdr benim oğlumda öndeydi ama Doktorum son adet tarihine göre hareket etti karar verdi 38+3 gün vermisti