annebebeksevgi Kızlar selam ✋ Benim gibi elenmeyi bekleyenler var mı aranızda? Nstde sancılarım 80 - 100 cıkıyor ama duzenlı gelen bi sancım yok. Ne yaptıysam olmadı. 39+3 merakla bekliyorum. İkinci dogum erken olur dediler. Pekte oyle olmadı geleceği yok gibi 🙃
Ecrin_47 annebebeksevgi cnm bnim 3. Doğumum 39+4 gün de oldu 😆😆😆şimdi 4. Bekliyorum 32+4 günlük olduk bakalım bu kaçta gelecek 😃😃
Minikmercimekk annebebeksevgi 39+5 den selamlar. Ne gelen var ne giden.🙄 2. Doğumun olacak ilki kızdı 38+2 de doğdu. Bu erkek. Paşamız yatıyor bakalım. Keyfi yerinde
serpilllga annebebeksevgi ilk dogumu 37+5 te yaptım ikinciyi 40+2 de alakası yok bence ilk dogum yâda ikinci doğumla
annebebeksevgi Minikmercimekk benımde kızım 39+5 de dogdu 😀 bende erkek beklıyorım ama gelecegı yok. Ocak bebekleri pek nazlı cıktı 😀
Ecrin_47 annebebeksevgi şimdi hesap kitap yapıyordum 5 de doktora gideceğim görüş günüm bakalım kaç hafta daha yatacak bizim bak kız 😂😂😂😃
lovely35 40+0 oldum 2. gebeliğim bugün bekliyorum. İlk kızımı da 40+0’da kucağıma almıştım inşallah bu bebeğimde hayırlısı ile sağlıkla bugün gelir.
annebebeksevgi Ecrin_47 canım yine nstde sancım cıktı ama duzensız oldugu ıcın geri gomderdıler. Cuma gunu 40 oluyoruz o zaman gel dediler bakalım ne zaman gelecek 🥲
Ecrin_47 annebebeksevgi ay bir şey kalmadı sağ salım gelsin bebiş bol bol yürüyüş yap evin içine ılık duş yap egzersiz bunlar iyi gelir özelikle bacak kasları çalıştır kalça kısmı leğen kemigi açılması için çok iyi olur
annebebeksevgi Ecrin_47 canım evde tum egzersizleri denemeye calısıyorum bakalım. Senin bebış ne zaman gelecek belli oldu mu?
annebebeksevgi serpilllga Burda hep daha erken ve daha kolay oldugunu okuyunca Bir tık heyecanlanmıştım ama bencede canım her dogum kendine ozel ve Bı vakti gelince geliyor bebısler 🌸
serpilllga annebebeksevgi benimki oyle oldu diye sizinkide oyle olacak değil. mesela çevrwmde ikinci doğumu çok zor olupta benim çok rahat bir doğum geçirmem gibi.