Durununannesi80 Kızlar bebek hareketlerinde yavaslama oldumu sizdede kıpır kıpır bebeğim hissiz sekilde gunde 2 3 defa hareket ediyo ya
BMA Durununannesi80 ben tam 27 degilim 26+3 cum ama git gide cogalmaya başladı aksine kac gundur oyle sizin bi dr danışsanız
RdvnMlkn Durununannesi80 Valla bnde anlamadm hergun oynaya bebegim bugün tık yok cok nadir atiyo neden acaba korktm ya😕😕
Esba2019 Durununannesi80 canım bende 28+5 haftalığım kızım şükürler olsun kaç gündür çok hareketli ama 27.haftada oynamıyordu gün de 2 3 kez anca yani bi ara durdu tekrar kıpır kıpır oldu bence oluyor bunlar artık düzenli uyuyorlar 😊
Merver Durununannesi80 kendine özgü yapısı oluşmuştur canm benm bebek 9.aya kadar doğuma kadar sakinleşti nerdeyse oynamıyor günde nadir 2-3 kez hissediyordum düşün suan ikinci gebeliğim 24 haftalık oldu buda öyle ilkinden dolayı endişe etmiyorm ablasına cekmiştir 😂
Merver RdvnMlkn korkmayın bebeğiniz uysal bi bebek olacak 9.ay bile nadir oynayan bebeğim doğdu sakin gazdız ağlamayan uysal bir bebek oldu görümceminki cok hareketliydi doğdu gaz ağlama hiç durmuyordu hareketliydi
Sewo Merver Canim peki kızın doğduktan sonra harekli miydi yaramaz mıydı yoksa uslu mu. Benimde az hareket ediyor etrafımdakiler hatta doktor dahil hepsi akilli olacaktir dedi
Burcu3572 Durununannesi80 Canım azalma oluyor bu haftalarda anı büyümeler oluyor ondandır korkma benim de öyle idi akşama kadar tık yok akşam bir iki oynardı dururdu bazen çok yorulduğum için de oluyor bu
Yasemincifci Durununannesi80 aksine daha belirgin hareketleri daha hızlı gün içindede coğaldı hareket etmesi
Merver Sewo evet canm doğdu cok sakin akıllı gazı olmayan bebeğm oldu taaaaki hareketlenene kadar 1 yasından sonra cadı oluyorlar 😂
hunilimom Durununannesi80 28 +4 üz önceden hareketsiz bir çocuktu günde 2 kez belli saatlerde ederdi canım sıkılırdı milletin çocuğu kıpır kıpır niye benim ki böyle diye şimdi 2 gündür de durmak bilmiyorum kasıklarıma vuruyor donuyor vuruyor maşallah 🙏🙏🤗