yetoo kızlar şuan neredeyse 12 haftalığım. Ramazana 1 ay var. 16 haftalık olucam. Rabbime bin şükür hamileliğim iyi geçiyor, illaki bazen zorluklar olsa da gene de bin şükür. Oruç tutmayı çok istiyorum, benimle süreçleri aynı olan düşünen ya da fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim. Bebek açısından risk çok olur mu, siz tuttunuz mu önceki gebeliklerinizde?
ylnydgd yetoo aç ve susuz kalmak gebelikte mantıklı gelmiyor sizden beslenen bir bebek var içinizde ama ona yeterli desteği sağlamamış olacaksınız. Böbrekleriniz eskiye göre çok hassas ve siz onu da susuz bıracaksınız. Günde 3 lt su içilmesi gerekirken çok doğru değil. Dinen de böyle bi zorunluluk yok gerekirse emzirme bittiğinde kazasını yapın bence. Karnınızdaki size emanet
minikmucizem26 yetoo bende seninle aynı haftadayim tutmayı istiyorum kısmetse ama doktoruma danışırım once
the yetoo ben tutmuştum doktorum da eğer mide bulantın yoksa tutabilirsin demişti sahuru ve iftarı güzel yaparsanuz bence tutabilirsiniz sahurda yumurtanızı mutlaka yiyin bol su Allah ta yardım ediyor benim şimdi ikimci de bu ay sonu doğum yada şubat başı ramazanda 40 ımız bile çıkmamış olcak bende düşünüyorum borçlarımı nasıl tutcam diye
Ecrin_47 yetoo hayırlı olsun cnm bnim doktorum tavsiye etmedi belki sen acıkmazsın ama bebeğin acıkır ve gelişimi yavaşlar şuan sorun cıkmsa ilerde çıkar dedi bnim bide son ayıma denk geliyor kadın doğum doktoru da dahiliye doktoru da ve Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları doktoru da özellikle tembihlediler beni sizin de doktorunuz izin vermiyorsa tutmayın bebeğinizin sağlığı için doğumdan sonra tutarsınız inşallah bnde Allah nasıp ederse öyle yaparım
semahayall yetoo ilkinde tutmadım bunda da tutmayı düşünmüyorum , hamilelikte ve emzirilen ilk yılda tutulmasını doğru bulmuyorum , bir can var bize muhtaç , bizim sayemizde beslenen , oruç kaçmıyor ya , borç yapın diğer yıllarda tutarsınız
D_erin1 yetoo ben tutmuştum 6 aylıktı sanırım bundada 6 aylık olur bulantım çok olmasa denemek isterim dr istersen tut demişti önce yasak yoktu şimdide önce bı baktirrim duruma göre tutabilsem çok iyi olur
twomam yetoo şekerim çok düşüyor benim ilk gebeliğimde de öyleydim içim çekiliyor tutamam diye düşünüyorum
tubitubi90 Benim de tansiyonum çok düşüyor kızımın okula götürmesi alması felan bayılmazsam bi denicem tutmayı ama sanmıyorum evde yattğım günler tutarım belki