Kızlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 15 10 dk aralıklarla gece sancım başladı 39+6 sabahı 10 gibi hastaneye geçtik acilen girişimi yapıp yatış verdiler 2cm açıklıkla aslında o gün sancım başlamasa sezeryana gidecektim suyum az olduğu için korkuyordum sancı başlayınca gerek kalmadı. Akşama kadar kendi sancımı çektim pilates topudur yürüyüş sıcak duş hepsini yaptım hastanede ebeler hemşireler hepsi birbirinde harika insanlardı Allah razı olsun son anlar çok dayanılmazdı belki benim acı eşiğim düşük olduğundan sezeryana alın diye bağırmaya başladım😅 sonunda ağrılarım dayanılmaz hale geldiğinde ıkınma hissi geldi kaka yapma isteği ve üzerine kanama açılmam 9 olmuştu ve şükürler olsun yavrumu kucağıma aldım sabah 2 cm 7 gibi 4cm sabaha doğururum diye düşünürken 10.30 da yavrumu kucağıma aldım şükürler olsun ben çok memnun kaldım herşeyiyle hepsinden Allah razı olsun. Kızlar inanın sonrası çok rahat ben mi yaptım bunu dedim 😅 hemen ayağa kalktım çok şükür denemek isteyenler bence düşünmesin korkmasın ben sezeryanda çok sıkıntı çekmiştim.