Giizem55 Kızlar benim gibi iştahı çok açılanlar var mı vinalac kullanıyorum vitamin bide şimdi balık yağı başladık imom onlarda mı neden bukadar sürekli açlık hissi ? Yemeyince midem bulanıyor 18 haftalık olduk bugün benim gibi olan var mı ?
Yasemincifci Giizem55 normal canım iştahının açılması vitamindenmi bilmemde bende öyleyim sürekli bir şeyler yemek istyrm
emreesra Giizem55 bende öyleyim doymak bilmiyorum 😀her 1 saate acikiyorum cok cok yemek yiyorum ama doymak bilmiyorum canim. Hic bisey yememiş sanki saatlerce ac kalmis gibi hissediyorum
Crnerkn Giizem55 al benden de o kadar.. yemek yiyorum tarlı yiyorum yemek tatlı yemek tatlı.. Bazen patlıycak gibi oluyorum ama yine de yemek istiyorum doymuyorum🤦♀️ Allah sonumuzu hayretsin 😳
Haribo42 Giizem55 ayyy allahim banada cersin o istahtan 2 gundur bulantilarim azalti 13+3 oldum ama hicccccccc yemek yemek istemiyorum hep tokum sanki 67 ile hamile kaldi 61.800 oldum :(
Nebahathumeyra Ben 25 haftalık hamileyim başından beri öyleyim 😊😊🙈arada bir grip olmuştum 1 hafta birşey yiyemedim o zaman sadece. Sonra da kaldığı yerden devam 13 kilo aldım şimdiden ama çok zayıftım normalde ona güveniyorum 51 kiloyla hamile kaldım boyum 1.73. İlk hamileliğim de de 25 kilo almıştım bakalım bu seferde öyle görünüyor 😊😊
Giizem55 Nebahathumeyra bende 18 haftalık ve 5 kg aldım bile 57 ile hamile kalmıştım 90 la doğururum heralde🙈
Zeyneptosun Bende 19 haftalığım iştahımın gerçekten maşallahı var 69 la başladık şuan da 78 kiloyum 🙈
Giizem55 Haribo42 canım merak etme bulantıların geçince sende böyle olacaksın ilk zamanlar bulantıdan bende yiyemiyordum artık yesem diye düşünüyordum ama geçiyor o hiç geçmicekmiş gibi olan bulantıların yerini yağ alıyor sabır 🙏🏻