priencessgirlmom kavalakurabiyesi kızım Eflin Ece🌸 şimdi hamileyim erkek olsaydı Tuğkan,Erim,Çağan isimlerini beğeniyordum kızım olucak Elizan,Elçin isimleri arasındayım🌸
anonimhesapp aselinannesi38_ evet çok ağır bir isim . Bende birgün anne olursam umay ve göktuğ istiyorum ama çevrede o kadar çok var ki 😂
priencessgirlmom Momlife_ evet bende çok beğeniyorum ama bizim prenses olucak 😄 ama yakınlarada asla önermem
Momlife_ priencessgirlmom bende öyle kızımız olsaydı İzel istemiştik oğlumuz olacak dağhan diye sevmeye başladık bilee😀
kavalakurabiyesi ezgiagah Agah o kadar hoş bir isimki ben eşime beğendirememiştim yoksa çok güzel ve zamansız ❤️
priencessgirlmom Momlife_ kız maşallah siz işimi ile sevmeye başlamışsınız biz henüz netleşemedik erkek olsa sanki daha nettim 😂
Momlife_ priencessgirlmom Eveett baya benimsedik bizim aile kalabalık bir de her kafadan ayrı ses çıkıyor dedim net olsun kimse karışmasın şimdi onları susturduk🤣kayınvalidem ben onu söyleyemem diyo doğuma çok var alıştırma yap alışırsın diyorum
kavalakurabiyesi nursenkrk en iyisi netleştirip kafada bitirmek biz kararsız kala kala 32 haftaya geldik 😂
kavalakurabiyesi semahayall inşallah içe sinmesi o kadar önemli ki ❤️ 32 haftalığız hala isim yok zaman daralıyor malesef ❤️