fatbenya AycanTemel korkulacak bir şey yok kuzum benim doktorumda alttan bakıyor. Bazen kilo da etkiliyor bu durumu yada cihazdan kaynaklı duyulmuyor alttan bakmak istiyorlar benimde 2. Hamileliğimde alttan bakıyor doktor bi sorun olmadı Allah’a çok şükür
AycanTemel fatbenya Bana daha iyi sonuç alabilmek için 1 kez bakılacak diğerleri de ultrason la olcak dedi öylelikle bakti . İçimi cok rahatlattiniz cok sagolun ya 🥰🥰
ilknrkaraa fatmaa51 kaybınızla hiç alakası yok içiniz rahat olsun o yönden. Doktor hem bebeği hepsini geçtim kendini bu durumda riske atmaz atamaz. Çok geçmiş olsun
fatmaa51 ilknrkaraa kaybımla alakalı demiyorum ki zaten bende kayıplar olduğu için ister istemez travma oluştu 6 yıllık evliyim hasret de olduğu için hiç istemiyorum şuan bakmalarını psikolojik olarak etkilendim
suragungor AycanTemel cok tesekkur ederim amin insallah 💙🙏🏻 alttan muayene oldugun icin bebegine bir sey olacagini dusunup korkup endiselenme lutfen hamileligim boyunca 3-4 kere alttan muayene edilmem gerekti ve hicbir sorun yasamadim
AycanTemel suragungor Anladım cok teşekkür ederim mesajlarınız gerçekten beni cok mutlu etti hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı 🥹🫶
hasretbg buketdeniz19 Merhaba benim geçen hafta baktığın 5+2 dedi keseyi gördü cuma günü tekrar gidicem 6+2 oluyor kalp atışı duyulur mu
ikbalnur AycanTemel Bi sorun olmaz 2 gebeligimde de 6.hafya da alttan bakıldı hiç birsey olmadı denilenlere kulak asmayın zararlı bisey olsa doktorlar yapmaz zaten