sineminkooo Ben devlete perintolojiye gittim hanımlar 😌 bebeğim tam 15 haftalık ama bana ağırlık olarak 128g dedi🧿 ama normalde ağırlığı 60-70 gram olması gerekmiş..🫠 bu kilo fazlalığı iyi midir kötü müdür bilemedim 🤷♀️ nedir sizdeki durumlar??
Cinarsaitinannesi sineminkooo 50 gram fazla olduğunu nerden çıkardınız ki ? Benim 16 haftalıkken 163 gramdı haftasıyla uyumluydu.
smglyrk sineminkooo benimki de hep 100-200 gram daha fazla gösterirdi ama normal kilosunda doğdu bu da öyle şimdi haftasına göre hep ilerde görünüyor zaten ama doğum öyle olmıyor
sudeli4 sineminkooo şimdiden kg hesabı çok erken benmde 17. Haftasında 200 gr dedi doktorumuz haftasına uyumlu gelişimi dedi
sineminkooo Cinarsaitinannesi bilmiyorum yani iyi yada kötü bi şey denilmedi.. kilosu önde gitmesi heyecanlandırıyor ama korkutuyor da gebelik şekeri riskli biriyim ailemde şeker hastalığı genetik bu da bebeğin kilosunu fazlalaştıır diye o yüzden dedim 🥹
Cinarsaitinannesi sineminkooo şuan kilosu haftasıyla uyumlu bence ileriki haftalarda belli olur ne kadar ileri olduğu o zaman doktorunuz zaten dikkat et şunu yeme bunu yeme der
sineminkooo 16 yeni bitiyor benimde 200 gram normalmiş durumu erkek bebeğim geliyor sağlıkla inşallah 💙