_Umayinannesi İyi akşamlar 17+5 haftalık olduk bu aralar bende aşırı iştahsızlıj var hatta 1 kg vermişim. Sizlerdede oldumı böyle?
haticeismail _Umayinannesi bende aynı durumdayım 18haftalığım ve kilo almadım iştahım kapalı sürekli, ilk başlarda vermiştim o kiloda kaldım doktor bebek besleniyorsa sorun olmaz diyor ama yinede insan tedirgin oluyor
2bebekbiranne55 _Umayinannesi 35 haftadayım 6. Kilo aldım sadece bende aşırı mide bulantılı geçti ve midem küçüldü yani ama zaten bebek 3 kiloya yakın suyu eşi rahim derken aldığım kiloyu da ona bağlıyorum bebek ve sen sağlıklıysan gerisi önemli değil
Ygmr- Kusmalarla tam 6 kilo verdim hala kusuyorum 35. Haftadan selamlar 😁zofer candır o olmazsa aldığım kiloda gidiyordu
anonimo bende oyleyim 5 aylik 300 gr almisim oda midemdeki yemek bence cocuk gelisimi iyi dedi cocugu. kilosu iyiyse sorun yok bazen sadece cocuk alir
_Umayinannesi Birara iyi yiyordum son zamanlarda birden yemeden kesildim saatlerce yemeden durabilirim. Yemekide çok seviyorum ☺️11 Şubat kontrol günü doktorada soracağım. Demir hapı,d-vit, multivitamin kullanıyorum değişiklik yok