eraysegul Bugün itibariyle 16+1 im sanki alt karın kısmımda kıpırdanma var gibi. Bebek midir yoksa mide bağırsak hareketleri mi bilemedim 🙈😅😅
Asiacr eraysegul evet canim 15+5 deyim ben de daha once gaz hareketlerim cok oldu ama 4 5 gundur karnimin altinsa gidiklanmalar basladi. Bebekle alakali diyorum cunku gaz olmadigina eminim. Gidiklanma minik minik hareket donme gibi benim ki.
Fison eraysegul pıt pıt kalp atışı gibi bişey hissedersin hareketlerini hissetmen çok zor ilk gebelikse daha zordur
pamukgebe eraysegul bizde 16+1 🥰 bende gıdıklanma gibi bişeler hissettim , uzun sürdü hemde ama karnımın alt tarafı degil üzerindeydi kafam karıştı 🤔
Dezehs eraysegul ben cnm 1u haftalık 1 haftadır hissediyorum ama 5. Bebgim ilk bebk o kadar erken hisseden varmi bilemem
eraysegul Evet ilk bebek geç hissedilir diye okumuştum ben de ama ne bilim insan karnının içinde neler oluyor acaba bebek iyi mi diyip elimi ordan kaldıramıyorum😅 belki de bundan bişiler hissediyorum 🤗
Haris 17+6yım 1 haftadır hissediyorum ayrıca tekme atışını karnımın dış yüzeyinden hafife olsa görüyorum başta benmi öyle görüyorum dedim ama Bi kaç kişiye daha gösterdim onlarda gördü 😍bence iç karnı geniş olmayanlar hissedebilir diye düşünüyorum 😊😊