Fatma_furkan1996 Hayırlı akşamlar kızlar 35 haftalığız ve 2 gündür çok kötü bir şekilde göğüslerim dolmuş çok canım yanıyor bunun için ne yapabilirim ilk çocukta hiç böyle bir durum yaşamamıştım ama çok canım yanıyor
Minikmercimekk Fatma_furkan1996 haşlanmış lahana yaprağı sarsan iyi gelir. Boşaltır sütü. Ama hamile olduğun için boşaltmak iyimidir bilemedim
eslem2121 Fatma_furkan1996 doktoruna söyle bacımsu ama sağman lazım. Mastit olursun bide gebesin bak bakalım ne diyecek çünkü sıkmak doğumu tetikler die biliyorum
Fatma_furkan1996 Havin49_ evet canım maalesef bu sefer ki erken başladı ama doktorum kesinlikle sağma dedi doğumu tetikliyormuş 35 haftalığız çünkü şuan
vldnatsvn Fatma_furkan1996 göğüslerinize havluyu ısıtıp sarın sıcak etkisi ile damarlar gevşer ve süt kendiliğinden akar sizde rahatlarsınız.
tgcdnzynp Fatma_furkan1996 sağmasan bile dusta sıcak suyun altında bir miktar boşalt elinle hem uyarmamş olursun hem rahatlamıs olursun
Dilankck34 Fatma_furkan1996 olyomu öyle bir şey ben 2 cocugumdada hiç öyle süt fln girmiyodu göğsüme takı doğumdan 3 gün sonra
Fatma_furkan1996 vldnatsvn sıcak suyla epey bi yıkadım biraz daha iyim şimdi havluyu da denicem teşekkür ederim 🌸
Fatma_furkan1996 Minikmercimekk doktorum hiçbir şekilde uyarı yapma dedi doğumu tetikliyormuş zaten erken doğum riskim var
Herseydenbiktim Fatma_furkan1996 Öncelikle maşAllahh canım benim sen en iyisi doktoruna sor inşAllah doğum sonrası da böyle olur o zaman bol bol sağım yaparsın dolaba koyarsin
buse2507 Fatma_furkan1996 canım kastir olabilir mi ? Sıcak suyun altına girip hafif hafif masaj yapmanı öneririm