duygunisa Kızlar ne durumdasınız ben 4 tane farklı marka test denedim hepsi silik çıktı yarın adet günüm sizde durumlar nasıl
safiyekaraca31 duygunisa benimde sdetim 29 unda inşallah adet olmam da hamile olurum bakalım ne hamilelik nede adet olacak hiçbir belirtim yok
duygunisa 2_bebekannesi_ sol kasık ağrısı aşırı göğüs hassasiyetim var karnımda şişkinlik var yumurtlamadan beri geçmedi sol kasık ağrısı ve şüphelerim den dolayı 4 farklı kaset test yaptım hep silik çıktı
2_bebekannesi_ duygunisa bendede kasık ve alt karın ağrısı oluyor şu an kaset test yapsam çıkarmı acaba göğüs hasasiyeti vs varmı peki
safiyekaraca31 duygunisa ayyy hadi inşallah vardır inşallah sizinledir bebisiniz🫶😍benimde sadece bel ağrım var ama adete yakın olur bu ay rahim filmi çekildim o yüzden çok umutluyum inşallah bendede olur
duygunisa safiyekaraca31 inşAllah canım Rabbim gönlünüzce olsun inşAllah 🤲🌸 bende şüphelerim var yarın gecikmem olursa tekrar test yapcam
duygunisa safiyekaraca31 inşAllah canım yarın tekrar test yapcam duruma göre haber veririm sabah test alıp yapcam
mavi343434 Gecikmenin 2.günündeyim sabah test yaptım negatif bende durumlar böyle 🥹 bu durumu yaşayanlar var mı
duygunisa 2_bebekannesi_ canım moralini hiç bozma bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur güzel düşün güzel olsun inşAllah 🤲